Første cut klaret og Olesen er i top 10 | Golf.dk
Thorbjørn Olesen har tidligere vundet i Perth, og muligheden lever for at gøre det igen, men turneringen er helt ny

Foto: Getty Images

Første cut klaret og Olesen er i top 10

17/02 - 2017 | Martin Rahbech

Det er en helt ny turnering, når ISPS Handa World Super 6 Perth spilles på Lake Karrinyup Country Club.

Det virkede ikke specielt nyt, da anden runde af ISPS Handa World Super 6 Perth blev spillet fredag.
Men i weekenden bliver det hele nyt i et nyskabende koncept.

Den nye turneringskoncept viser sig efter lørdagens tredje runde, for der kommer turneringens andet cut.

Det første cut var som vanligt efter anden runde, men der er cut igen efter tredje runde, hvor 24 spillere skal dyste i en ny finale, hvor der skal i hulspilsmatcher over kun seks huller.

Det først cut blev klaret i sikker stil fra Thorbjørn Olesen. Han spillede sin anden runde i 67 slag med en eagle som højdepunkt og med en total i -7 deler han 10. pladsen.

Værre gik det for Lasse Jensen. Han var efter sin anden runde i -1 med en total i -1 hele eftermiddagen lige på den forkerte side af cuttet, men cuttet rykkede ikke væk fra -2

Et af grundlagene for den nye turneringsstruktur er at give mere liv for seere, men også for tilskuerne, og her kan der være en vigtig gave til arrangørerne.

Turneringen spilles på Lake Karrinyup Country Club i Perth, og der er fem australiere på de seks øverste pladser, hvilket giver muligheder for et fest for tilskuerne med de korte hulspilsmatcher søndag.
En særlig gulerod er at komme med i top 8, for de starter ud i en runde efter de andre 16 i finalefeltet, der indbyrdes skal kæmpe en runde for at komme videre.

Brett Rumford er klar til at gå efter en hovedrolle i festen. Han spillede sin anden runde i 65 slag og er alene i spidsen i -13, og han har fokus på at nå top 8.

- Det er absolut en kæmpe bonus at slutte i top 8. Det er virkelig noget, jeg tænker på. For alle spillere vil det være unikt og interessant. Der er cutts indenfor cuttet i denne uge. Måske tænker du ikke over det, måske er det en god ting eller en dårlig ting, det er jeg ikke sikker på, men top 8 er helt sikkert stedet, du gerne vil være i, sagde Brett Rumford efter sin anden runde.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer