Fødselar med fem slags forspring | Golf.dk
Michael Kim har misset cuttet i seks af sine seneste syv turneringer, men nu ligger han til at vinde karrierens første titel på PGA Touren.

Foto: Getty Images

Fødselar med fem slags forspring

15/07 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Lørdag fyldte Michael Kim 25 år, og han kunne nok have brugt sin dag bedre end at sidde og trille tommelfingre i klubhuset under spilstop på spilstop ved John Deere Classic.

Alligevel endte det som en god dag for amerikaneren, for med fire birdies på stribe til at lukke tredje runde kom han rundt i 64 slag og skabte et stort hul ned til forfølgerne.

Kim er 22 under par samlet og fem slag foran Bronson Burgoon. Han har aldrig tidligere vundet på PGA Touren, og Kim føler sig da heller ikke sikker på, at sejren er i hus allerede.

- Jeg har et fornuftigt forspring, men meget kan ske i løbet af 18 huller. Jeg bliver nødt til at holde mig skarp og forblive fokuseret, sagde han til PGA Touren.

Francesco Molinari har været blandt verdens absolut bedste de seneste par måneder, og han var nær toppen halvvejs gennem turneringen på TPC Deere Run. Italieneren fik dog aldrig rigtig gang i spillet lørdag, og med en 70'er, -1, faldt han ned til 12. pladsen.

Derfra er der hele 10 slag op til Kim, hvorfor det virker usandsynligt, Molinari kan vinde sæsonens tredje titel.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer