Få slag til toppen for den danske delegation i Kina | Golf.dk
Nanna Koerstz Madsen er blevet nummer 16 og to i sine seneste turneringer på LPGA Touren. Torsdag støbte hun fundamentet til en ny stor uge.

Foto: Getty Images

Få slag til toppen for den danske delegation i Kina

17/10 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Der er ikke noget cut at bekymre sig om i denne og de kommende uger på LPGA Touren. Felter på rundt regnet 80 spillere betyder penge til samtlige professionelle deltagere. 

Det må være en behagelig tanke at starte den asiatiske turneringsserie med, og de danske deltagere har grund til at fastholde de positive tanker efter første runde af Buick LPGA Shanghai.

Japanske Nasa Hataoka og sydkoreaneren Amy Yang har lagt sig i spidsen med hver deres runde i 67 slag, -5, på Qizhong Garden Golf Club. De har kun fire slag ned til Nanna Koerstz Madsen på 17. pladsen. Smørum-spilleren er fremme som nummer 43 på Race to CME Globe, LPGA Tourens sæsonrangliste, og hun er måske på vej endnu højere op i stillingen.

Efter en rodet start med en birdie blandet ind mellem tre bogey, kom der efter syv huller styr på spillet. På de sidste 11 huller var Koerstz Madsen fejlfri, og med tre birdies på vejen hjem klarede hun sig rundt i 71 slag.

Der er 2,1 millioner dollars i samlet præmie, og dem har Nicole Broch Larsen også en ganske god chance for at få en stor bid af. Hun er kun et slag efter sin olympiske makker i Kinas kommercielle centrum.

Birdies på dagens første og fjerde hul gav et glimrende udgangspunkt, men i løbet af tre huller satte Broch Larsen fire slag over styr. Det tabte blev hentet hjem igen med to birdies på dagens sidste ni huller, og så stod der 72 på scorekortet. Runden i par giver en delt 24. plads. 

Dagens slag stod Brittany Altomare for. I medvinden på andet hul var der masser af fart på bolden, da teeslaget ramte green, men da bolden trillede mod bagkanten, klaskede den ind i pinden og faldt ned i hullet. Det udløste en ny Buick og en runde i 70 slag, som giver en foreløbig 12. plads.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer