Eventyrligt og nyt DM venter | Golf.dk

Eventyrligt og nyt DM venter

15/05 - 2018 | Martin Rahbech

Der er et eventyrligt program i vente i weekenden. De smaa grønne. Den uartige dreng. Lille Claus og store Claus. Paradisets have. Flaskehalsen. Fyrtøjet.

Det er navnene på de seks huller i Odense Eventyr Golfklub, der er udvalgt til spil ved DM GolfSixes.

Alle hullerne i klubben er opkaldt efter eventyr, men de seks huller er udvalgt til en særlig begivenhed. Det er nemlig den første udgave af turneringen.

- Jeg så GolfSixes i fjernsynet sidste år og tænkte det da kunne være interessant at lave sådan en turnering. Fem minutter efter jeg havde gjort mig tankerne blev jeg ringet op af et andet bestyrelsesmedlem som havde gjort de samme tanker. Vi har jo jubilæum i år, og vi tænkte det kunne være en sjov turnering at afholde. Jeg ringede til DGU, og de var med. Så nu er vi klar til at afvikle DM. Det bliver gratis at komme ind, og det bliver en sjov og anderledes dag, siger formand i Odense Eventyr Golfklub Finn Lorenzen til Golf.dk

Hos DGU ser man frem til turneringen, og hele konceptet skal løbes i gang i Danmark. Så der bliver draget mange erfaringer fra weekenden.

Men konceptet er jo startet, og nu skal der en dansk udvikling på. Der er en særlig konkurrence på alle seks huller. Det er eksempelvis længste drive, tættest på flaget og spil på tid. Der er også mulighed for at være en del af en mere uformel stemning. Der må piftes og heppes.

Et helt centralt tema er naturligvis spillerne. Med til start er Kristian Vindeløv fra værtsklubben.

- Jeg synes, det er et spændende koncept. Jeg skal spille med Ole Sømark, som jeg jo kender rigtig godt fra Eventyr. Vi bruger det til at promovere både Odense Eventyr og DGU. Det er svært at sige, om det bliver en succes eller ej. Der mangler måske lidt i toppen af deltagerne, men med tiden tror jeg på, det bliver en stor turnering, som vil tiltrække de bedste, siger Kristian Vindeløv.

Men nu starter det altså. Det foregår lørdag i Odense Eventyr Golfklub. Samtidig med GolfSixes bliver DGU Landsfinalen i ShortGames afholdt på Eventyr Golf Pay&Play bane.

Link til programmet
 

User Comments:

  • Hvornår starter arrangementet?

    17/05 - 2018 | Inge Dahl

    Hvornår?

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer