Europatouren dobler op | Golf.dk
Anders Hansen spiller sin syvende turnering inden for to en halv måned. Det er samme antal turneringer, han spillede i løbet af de foregående 23 måneder.

Foto: Getty Images

Europatouren dobler op

29/11 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Selvom året går på hæld er der masser af professionel golf denne uge. Tiger Woods løber med det meste af opmærksomheden, men europatouren har hele to turneringer på programmet.

Down Under er spillere som Sergio Garcia, Marc Leishman og Adam Scott (som er dumpet helt ned til nummer 31 i verden!) til start ved Australian PGA Championship  RACV Royal Pines Resort. På Guldkysten spilles der om en førstepræmie på 191.660 euro.

Danmark er repræsenteret ved Lasse Jensen og Joachim B. Hansen.

Mange tusinde kilometer mod øst stiller Q-School-dimittenderne Anders Hansen og Jeff Winther til start i AfrAsia Bank Mauritius Open. Omgivelserne er luksuriøse og tropiske, men selvom der nok bliver tid til at dase lidt på stranden, er der også et vigtigt stykke arbejde at gøre. 

Winther fik kun adgang til 15 turneringer i 2017, og selvom hans udgangspunkt er en smule bedre i år, kan han stadig ikke forvente at spille et fuldt program. Derfor er det essentielt at få skrabet penge sammen fra den spæde start på sæsonen.

Præmiesummen er den samme som i Australien, men Louis Oosthuizen er det eneste helt store navn på startlisten. Han får selskab af Scott Hend og Nicolas Colsaerts klokken 04.30 dansk tid.

Hansen kommer i aktion på Heritage Golf Club klokken 08.30 dansk tid sammen med Lorenzo Gagli og Scott Vincent. Winther starter 10 minutter senere i bold med Ricardo Gouveia og Chris Swanepoel.

De to danskere delte andenpladsen på Q-School for to uger siden, så formen er god, når de tager hul på sæson 2018.

Stillingen i Australien
Stillingen i Mauritius 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer