Europamester myrdet på golfbanen | Golf.dk
Mindre end to måneder efter sejren ved EM er Celia Barquin Arozamena ikke længere iblandt os.

Foto: EGA

Europamester myrdet på golfbanen

19/09 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Spanske Celia Barquin Arozamena var i gang med sit sidste semester på Iowa State University og var taget tilbage til USA efter en sommer, der gav hende damernes individuelle europamesterskab.

Det 22-årige talent kom til at tilbringe sit livs sidste timer på golfbanen. Mandag formiddag blev politiet kaldt til Coldwater Golf Links, hvor en golfbag var blevet efterladt. Det førte til fundet af Barquin Arozamena et stykke derfra.

Den studerende fra Cantabrien var blevet stukket gentagne gange i overkroppen, hoved og hals. Det fremgik af retsdokumenterne, da Collin Daniel Richards blev tiltalt for mordet. 

Den 22-årige hjemløse mand havde holdt til nær Coldwater Golf Links, og sporhunde førte politiet til den mistænkte, der blev fundet med rifter i ansigtet og blod på tøjet.

Efter nyheden om den meningsløse hændelse spredtes, kom det hurtigt til at stå klart, hvilken populær figur Parquin Arozamena havde været på Iowa State University, og det var ikke kun på grund f hendes evner, der gjorde hende til årets kvindelige atlet i foråret.

- Vi er alle knust. Celia var en smuk person, som var elsket af alle sine holdkammerater og venner. Hun elskede Iowa State og var en fremragende repræsentant for vores skole. Vi vil aldrig glemme hendes stræben efter at blive den bedste og hendes appetit på livet, udtalte træneren for damernes golfhold, Christie Martens.  

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer