Et af landets mest kendt resorts skifter navn | Golf.dk
Himmerland har to 18-hullers baner - her ses den store dobbeltgreen ved klubhuset.

Foto: Jens Morten

Et af landets mest kendt resorts skifter navn

05/05 - 2020 | Pressemeddelelse

Himmerland Golf & Spa Resort skifter store bededag navn til HimmerLand. Ønsket er at kommunikere, at resortet rummer meget mere end golf.

- Som hjemsted for blandt andet European Tour-turneringen Made in Denmark er vores position inden for golf ubestridelig, og der er næppe nogen golfinteresserede, der ikke ved, at vi har et af Danmarks absolut bedste golfanlæg. Til gengæld er færre klar over, hvor mange muligheder vi tilbyder både til børnefamilier og til virksomheder, der har behov for faciliteter til møder eller konferencer. I løbet af de seneste år har vi udviklet os til meget mere end blot et golf og spa resort, siger Mark Bering, der er administrerende direktør for resortet.

Resortet, der altså nu kommer til at hedde HimmerLand, er genstand for store investeringer, der skal gøre det mere attraktivt.

Samtlige hotelværelser bliver renoveret, ligesom der bliver indført mulithal, padelbanerm sauna ved søen, paddleboards, trampoliner, kanoer og meget mere.

Bestyrelsesformand Jacob Brunsborg forsikrer, at investeringerne vil fortsætte, også selvom corona har ramt oplevelsesbranchen hårdt.

- Vi i familien tror på fremtiden og ønsker at investere i at gøre HimmerLand til et endnu bedre sted. Derfor glæder jeg mig også utrolig meget til, at vi igen kan invitere gæsterne indenfor til en smagsprøve af, hvad HimmerLand har at byde på, siger Jacob Brunsborg.

Made in Denmark har været afviklet i Himmerland fem af de sidste seks år. Det skulle turneringen også have været i år, men den endte som bekendt med at blive aflyst.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvor Made in Denmark skal spilles i 2021.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer