Episke drivere og fairwaykøller er blevet endnu stærkere | Golf.dk
Epic Speed driver

Foto: Callaway

Epic MAX driver

Foto: Callaway

Epic MAX LS driver

Foto: Callaway

Epic Speed og Epic MAX fairway

Foto: Callaway

Epic Speed fairway

Foto: Callaway

Epic MAX fairway

Foto: Callaway

Episke drivere og fairwaykøller er blevet endnu stærkere

15/01 - 2021 | Pressemeddelelse

I dag kan Callaway præsentere nye Epic drivere og fairwaykøller. Epic-linjen er fremtiden inden for fart, med exceptionelle, nye teknologier, som er designet til at levere højere ball speed til enhver type spiller.

I driverne har fokus været at styrke konstruktionen indefra. Jailbreak-teknologien har været en stor succes i senere modeller fra Callaway, og i den nye Epic-serie introduceres nu en Jailbreak Speed Frame. Dermed styrkes køllehovedet vertikalt og nu også horisontalt gennem brug af kunstig intelligens, A.I. Resultatet er utrolig ball speed over hele slagfladen.

Driverne produceres i tre modeller: Epic Speed, Epic MAX og Epic MAX LS, og hver enkelt er blevet geometrisk optimeret sådan, at et A.I.-designet Flash Face i “super strength titanium” kan udnytte alle kvaliteterne ved den nye Jailbreak Speed Frame. En Triaxial kulfiberkrone sparer op til 19 gram i forhold til en krone i titanium. Den sparede vægt er flyttet til andre dele af køllehovedet for at øge tilgivenhed og fremme bestemte boldbaner. 

Epic Speed er den hurtigste Epic driver nogensinde, og den appellerer til en bred vifte af spillere. Den aerodynamiske hovedkonstruktion giver mindre vindmodstand og dermed højere svinghastighed. Vægtbesparelsen i kronen er flyttet ud i køllehovedets yderpunkter og giver større tilgivenhed end i MAVRIK driverne.

Epic MAX er mere tilgivende end nogen anden Epic driver. Det er et bemærkelsesværdigt ingeniørarbejde, som gør det muligt at slå bolden længere og mere lige. Den er bygget efter den simple ligning: maksimal ball speed (takket være den nye Jailbreak A.I. Speed Frame) plus maksimal tilgivenhed (med høj MOI og justerbar vægtning) = den ultimative MAX driver. Et lavt tyngdepunkt promoverer høj launch, og samtidig er der indbygget en draw bias. Med en OptiFit Hosel og et justerbart vægtlod bagerst i sålen kan man opnå en korrektion af boldbanen på op til 18 meter.

Epic Max LS er designet til mellem- og lavhandicappere, som ønsker mere fart, en neutral boldkurve og tilgivenhed i en pakke med mindre spin og høj MOI. Det er den driver i Epic familien, som er nemmest at slå en fade med, og den justerbare perimetervægtning gør det muligt at manipulere boldbanen op til 11 meter.

Epic Speed og Epic MAX Driverne er tilgængelige i 9, 10.5 og 12 graders loft, mens Epic MAX LS produceres i 9 og 10.5 grader. Alle modeller er tilgængelige i Europa fra 18. februar.

Prisen er 4.499 kroner

Samme dag sætter Callaway to nye fairwaykøller til salg: Epic Speed og Epic MAX. Ved hjælp af A.I. er Jailbreak Velocity Blades blevet udviklet. Det styrker konstruktionen og gør slagfladen i stand til at flekse mere effektivt.  

Hver eneste slagflade er unikt designet med avanceret A.I. Processen er gennemtestet og fører endnu mere ball speed ved off-centre træf med sig.

I Epic Speed kommer farten og tilgivenheden fra et stærkt C300 Maraging Steel. Det giver masser af fleks i slagfladen, mens køllehovedets Face Cup giver fart og stabilt spin over hele slagfladen. Et tyngdepunkt langt fremme kombineret med en ny leading edge giver en stærk boldflugt, stor spinstabilitet og minimal spredning af slagene. 

Epic MAX leverer tilgivenhed i et større køllehoved med en lav profil. Det gør disse fairwaykøller ekstremt nemme at få i luften. Launch og spin kan ændres ved hjælp af vægtlodder på to og 14 gram. Med det tunge lod langt tilbage får man mere tilgivenhed, mens størstedelen af vægten nær slagfladen giver lavere launch og spin.

Epic Speed kan købes fra en stærk 3-wood til 7-wood. Epic MAX sælges i alt fra en stærk 3-wood til 11-wood.

Prisen er 2.699 kroner.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Counter

 • Site Counter:2,579,917
 • Unique Visitor:155,513
 • Registered Users:162,874
 • Unregistered Users:31,202
 • Blocked Users:12,428
 • Published Nodes:15,997
 • Unpublished Nodes:305
 • Server IP:10.230.58.21
 • Your IP:34.234.223.227
 • Since:04 Aug 2020
 • Visitors:
  • Today:878
  • This week:66,913
  • This month:332,316
  • This year:2,580,408

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk