En ny Day truer | Golf.dk
Masser af tilskuere mødte op på The Australian torsdag, og de fik flot golf at se fra Jason Day.

Foto: Getty Images

En ny Day truer

23/11 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Kun to spillere fra verdens top-50 er til start ved Emirates Australian Open, så selvom der er 154 øvrige deltagere, er der lagt op til en duel mellem den forsvarende mester, Jordan Spieth, og Australiens bedste golfspiller, Jason Day.

Spieth er forsvarende mester, men han var en smule rusten efter mere end halvanden måned uden turneringer, og det var til at se under hans første runde i -1.

- Jeg var en smule ustabil. Men at gå under par med fem bogeys på kortet er rigtig godt. Der kom en del godt efter en svær start. Der her er faktisk den længste pause, jeg har haft siden college, sagde verdens nummer to til turneringens hjemmeside.

Runden i 70 slag giver en delt 29. plads på The Australian Golf Club nær Sydney. 30-årige Day gjorde det fire slag bedre, selvom han indkasserede en doublebogey undervejs. 

Day har ikke vundet en turnering siden The Players 2016, men han er ikke sluttet uden for top-25 siden The Open Championship i juli, og dagens otte birdies er et tegn på, at det stabile spil måske snart kan gå op i en højere enhed og føre til flere titler til manden, som startede året på verdensranglistens førsteplads.

- Jeg følte, jeg spillede noget ret solid golf derude. Jeg missede ikke mange fairways, jeg missede ikke mange greens. Jeg tror, det vigtigste for mig, det er at fortsætte med at spille, som jeg har spillet, og så forsøge at sænke flere putts. Det er det, jeg har haft sværest ved- virkelig at udnytte mine chancer, sagde Day efter sin første runde i fire år i sit nationale mesterskab.

Day er på en delt tredjeplads i -5, og han har tre slag op til landsmanden Cameron Davis på førstepladsen.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer