En god sæson afsluttes i weekenden | Golf.dk
Sofie Kibsgaard Nielsen har haft en fin sæson, som hun afslutter i DGU-regi i weekenden

Foto: Rasmus Baaner

En god sæson afsluttes i weekenden

27/09 - 2018 | Martin Rahbech

Sæsonen for dansk amatørgolf nærmer sig en afslutning. I weekenden spilles sæsonfinale DGU Elite Tour for herrer, damer og juniorer i Køge Golf Klub. I Hedensted Golfklub er der sæsonfinale på senior, veteran og superveteran Tour.

Med til start i Køge er Sofie Kibsgaard Nielsen. Den 19-årige landsholdsspiller ser frem til afslutningen, selv om optakten ikke har været optimal.

- Jeg har ikke slået bolde i tre uger. Jeg har haft en overbelastning i håndleddet. Det er ikke så slemt. Jeg stiller op og tror på det, men min optakt har ikke været så god, fortæller Sofie Kibsgaard Nielsen til Golf.dk

Hun var i sidste uge på studietur i Budapest uden det mindste golf på programmet. I dagene op til sæsonfinalen vil hun dog varme en smule op til at slutte sæsonen af.

- Jeg har haft en god sæson. Det har været en bedre sæson, og jeg kan se udviklingen i mit spil. Så det er bortset fra de seneste uger været rigtig godt, siger Sofie Kibsgaard Nielsen.

Hun var med til at vinde de historiske bronzemedaljer for hold ved EM, og individuelt har hun lavet flere fine resultater.
- Jeg vandt Copa Sotogrande i Spanien og vandt DM Slagspil. Jeg blev nummer fire ved German International Amateur, så der har været rigtig fine resultater, siger Sofie Kibsgaard Nielsen.    

Men nu er det store spørgsmål hvordan det fine sæson skal følges op.
- Jeg er lidt i tvivl. Jeg har tænkt på om jeg skal spille Q-School til Ladies European Tour. Men jeg kan mærke, at jeg ikke er helt færdig som amatør. Jeg har tænkt på, om jeg skal søge til USA. Jeg skal besøge nogle colleges, for det kunne jo også være en mulighed. Det kunne være fedt at spille i USA, men det er også et stort valg, siger Sofie Kibsgaard Nielsen, der til sommer bliver student ved Herningsholm Erhvervsskole.

Mens der er unge spillere til start i Køge Golf Klub ved DGU Elite Tour for piger, drenge, herrer og damer og de yngre piger spiller Girls Only Tour IV i Ishøj Golfklub.

Hos de ældre spillere er der sæsonfinale for senior, veteran og superveteran Tour i Hedensted Golfklub.

Her havde man i sidste uge klubmesterskaber. Meldingen fra Hedensted går på en fin og flot bane med fuld græsbelægning. 
Ryder Cup er også i tankerne i Hedensted, og der er telt og storskærm, så golfverdenen udenfor seniorens mesterskab er også åben.

Link til startlisten DGU Elite Tour

Link til startlisten Girls Only Tour IV

Link til startlisten senior, veteran og superveteran Tour

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer