En af de helt specielle sejre for Nordqvist | Golf.dk
Anna Nordqvist følte sig hjemme i Arizona, hvor hun havde sin college-tid og nu har sin amerikanske familie

Foto: Getty Images

En af de helt specielle sejre for Nordqvist

20/03 - 2017 | Martin Rahbech

29-årige Anna Nordqvist er født i den sydøstlige del af Sverige, men hun har også et hjem i USA. Hun bor i Florida, men føler sig også hjemme i Arizona, hvor Wildfire Golf Club ligger og hvor Bank of Hope Founders Cup.

Anna Nordqvist gjorde sit arbejde færdigt og vandt turneringen. Hun spillede sig i front med sin vilde 61’er lørdag og fulgte søndag op med en 68’er, hvor en bogey på 18. hul var eneste skønhedsplet på en bogeyfri runde i -5 efter de første 17 huller.

Hun sluttede med en total i -25 to slag foran In Gee Chun, Ariya Jutanugarn og Stacy Lewis.

Det var svenskerens syvende sejr på LPGA.
- Af alle mine sejre, så bliver denne nok en af de mere specielle. Hvis jeg ikke havde fået muligheden for at komme til Arizona State University for omkring 10 år siden, så ville jeg ikke have været her i dag. Det føles virkelig sin hjemme, selv om jeg bor i Florida. Jeg har så mange venner og familie her. Det er min amerikanske familie, og jeg kan ikke tænke på et bedre sted at være, jeg er bare så glad for at være tilbage, sagde Anna Nordqvist efter trofæet var blevet overrakt.

LPGA fortsætter i denne uge til Kia Classic i Carlsbad, Californien, hvor Therese O’ Hara er i feltet, og Nicole Broch Larsen er 17. reserve.

User Comments:

  • For lette baner?

    20/03 - 2017 | Erling Torben Mørk

    Et ret bemærkelsesværdigt leaderboard, hvor vinderen er i -25 efter 4 runder, og hvor en score i -10, som ville vinde de fleste turneringer på LET, kun rækker til en delt 56. plads. Er spillerne virkelig SÅ meget bedre end dem på den europæiske tur, eller er banerne bare lettere? Hvis det første er tilfældet, virker det jo nærmest som en helt umulig opgave for vores egne håb (læs: Nanna, Nicole og Emily) nogensinde at nå op i verdens top 10, som jo er deres mål, har de da sagt.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer