Emilys bedste slutplacering siden 2017 | Golf.dk
Kun tre spillere gik en lavere finalerunde end Emily Pedersens 69 slag.

Foto: Getty Images

Emilys bedste slutplacering siden 2017

28/04 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Emily Pedersen kan tage sit bedste resultat i 21 måneder med til næste uges turnering i Dubai. Den 23-årige dansker fik ryddet op i fejlene i løbet af de sidste 36 huller på Royal Golf Dar Es Salam og spillede weekenden seks under par. 

Efter 71 slag lørdag kom Pedersen knivskarpt fra start på finalerunden og vendte fem under par.

- Jeg toputter en lang en på etteren, men ellers så slår jeg dem bare tæt på. Jeg tror ikke, jeg har et putt uden for fem meter derfra. Så jeg spiller rigtig godt på forni, sagde hun efter runden.

På de sidste ni huller kom der et par fejl, og kun én af de birdiechancer, Pedersen gav sig selv, faldt i hul. Samlet blev det til en runde i 69 slag, fire under par, og en total for turneringen i par. Det rakte til en delt 17. plads. 

- Det er en god måde at gå ind til næste uge på. Det er rart at gå to runder under par og få sat en score sammen. Jeg gad godt, jeg lige kunne holde lidt bedre fast på bagni, men bagni spiller generelt sværere end forni. Men helt klart noget positivt at tage med til næste uge.

Herfra går turen til Dubai, og den danske Solheim Cup-spiller har en plan om at blive på Ladies European Tour et stykke tid endnu.

- Jeg regner med at tage til USA og spille omkring juli. Jeg tager i hvert fald Spanien med, som er i midten af maj, og så tager jeg til USA på et tidspunkt derefter.

I USA venter Symetra Touren. Der vandt Nanna Koerstz Madsen tre turneringer i 2017 for at blive forfremmet til LPGA. Der er Pedersens tidligere klubkammerat fra Smørum i kamp om sejren ved Hugel-Air Premia LA Open sent søndag aften. 

- Det er da flot at se. Man må håbe, hun kan holde den. Jeg koncentrerer mig mest om mit eget spil, men det er da klart, at der kommer noget tro på, at man også selv kan gøre det, når nogle af dem, man er vokset op med, de kan. Det er fedt at se, sagde Pedersen.

To spillere gik ind til finalerunden med syv slag ned til de nærmeste forfølgere, men det kom hurtigt til at stå klart, hvem der skulle vinde den 25. udgave af Lalla Meryem Cup.

Det blev den samme, som vandt den 22. udgave, Nuria Iturrios. Den 23-årige spanier lavede tre birdies på forni og producerede ni pars i træk på de sidste ni for sin fjerde runde i træk under par og en knusende sejr i -13, syv slag foran svenskerne Caroline Hedwall og Lina Boqvist på andenpladsen.

- Det er utroligt for mig at vinde her igen. Jeg er så glad for at stå i denne situation, og jeg håber på at kunne fortsætte, sagde Iturrios til Ladies European Tour.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer