Emily tre slag fra førstepladsen | Golf.dk
Emily Pedersen vandt sin hidtil eneste sejr på LET i 2015. Hun kom godt fra start i ugens sæsonfinale på Costa del Sol.

Foto: Getty Images

Emily tre slag fra førstepladsen

22/11 - 2018 | Mikkel Ring Christensen

Efter en skuffende sæson har Emily Pedersen mistet spilleretten til LPGA, men der er stadig chancer for at slutte år 2018 med et højdepunkt. Ladies European Tour spiller denne uge den sidste turnering før nytår, og 22-årige Pedersen kom godt fra start.

Andalucía Open de España spilles på la Quinta Golf & Coutry Club, og der faldt regnen tungt torsdag. Det betød, at første runde ikke blev kunne spilles færdig, men to af de tre danskere nåede at underskrive deres scorekort.

Pedersen lavede to birdies på vej mod en runde i par, og det placerer hende på en delt 15. plads. Derfra er der kun tre slag til førstepladsen. Den deler skotten Michelle Thomson med Anne Van Dam, som vandt den seneste LET-turnering i Spanien for to måneder siden. Liz Young er tredje spiller i -3, men hun er kun noteret for ni spillede huller.

Nanna Koerstz Madsen lavede fire birdies i løbet af sine 18 huller, men der blev akkumuleret for mange fejl til at hænge på i toppen. To doublebogeys var med til at bringe scoren op i 73 slag, +2. Det giver en foreløbig 56. plads.

Nicole Broch Larsen har noget at rette op på, når hun fredag skal spille sine sidste ni huller. Dagen startede med en birdie, men derfra gik det hurtigt den forkerte vej. Da spillet blev stoppet havde hun lavet fire bogeys og var tre slag over par.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer