Emily: - Som at gå fra chef til menig | Golf.dk
Emily Pedersen blev fejret i sidste uge, da hun fyldte 23 år under landsholdets træningslejr i Abu Dhabi. Hun tog sig også tid til en åbenhjertig podcast med Golf.dk.

Foto: Brian Rasmussen

Emily: - Som at gå fra chef til menig

15/03 - 2019 | Claus Rødgaard Thomsen

Det kan være svært, når nullerne på lønsedlen forsvinder fra den ene dag til den anden. Spørg bare Emily Pedersen, der ikke længere har kort til LPGA Tour.

- Det er det samme, hvis man har været en chef og pludselig bliver frataget det og skal ned og have et almindeligt arbejde, så skal man pludselig acceptere det, og man skal ændre mindsettet. Det sker for mange, men det er noget af det, jeg har skullet arbejde rigtig meget med at acceptere, tilstår Emily Pedersen i vores podcast "Spil med".

Hør podcasten her.

Udover de blå mærker på stoltheden skal hun også forholde sig til helt konkrete økonomiske udfordringer. Hun har misset 11 cuts i sine sidste 17 turneringer, og hun har ikke haft en top-10 placering siden december 2016.

Økonomisk er jeg meget presset. Vi bruger en halv til en hel million på et år. Og når man misser cuts og ikke tjener penge, er der ikke nogen sponsorer og ikke nogen præmiepenge. Jeg præver da også at tænke på, at jeg vil gerne forsørge en familie en dag. Jeg vil gerne købe et hus. Det ville jeg ikke kunne i dag, og det er ikke fedt, siger hun.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer