Emily rejser sig efter skuffelsen på LET | Golf.dk
Emily Pedersen er godt på vej mod finalerunderne ved U.S. Womens Open

Foto: Getty Images

Emily rejser sig efter skuffelsen på LET

08/11 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Efter en måneds turneringspause tog Emily Pedersen sidste uge igen køllerne med ud i verden. Starten på togtet blev ikke videre imponerende, da hun i Abu Dhabi gik runder i 77 og 80 og missede cuttet med et brag i sin første turnering på LET siden april.

Denne uge er hun kommet ind i LPGA Tour-turneringen Blue Bay Hainan og har derfor takket nej til at spille med i Hero Women's Indian Open, hvor karrierens første store professionelle sejr kom i 2015.

Det ser ikke ud til at være nogen dum prioritering, for på øen i det sydlige Kina blev starten langt bedre end i emiraterne. Første runde spillede den 21-årige dansker i 71 slag, og scoren i -1 giver en delt 23. plads i den 2,1 millioner dollars store turnering.

Den placering deler hun med Nicole Broch Larsen, som trods en doublebogey og en bogey kom rundt under par. De to har seks slag op til Sun Young Yoo på førstepladsen. Den nye nummer ét på Rolex Rankings, Sung Hyun Park, skuldrede flot presset af at være verdens bedste og kom rundt i 68 slag for at lægge sig på en delt niendeplads.

Under onsdagens åbningsrunde på Jian Lake Blue Bay Golf Club var det i to bolde ikke nok for scoreholderen at skrive efternavnet for at identificere spilleren. Jessica Korda fik selskab af lillesøster Nelly, og Moriya Jutanugarn af Ariya.

Korda og Korda brugte hver 71 slag, men Jessica måtte kæmpe hårdt for den score efter en tidlig ni'er på scorekortet. To gange Jutanugarn underskrev hinandens score i 69 slag. Derfor burde runden ikke give anledning til familiestridigheder, men da de spillede lige op, er begge sæt søstre sat til at spille med hinanden igen torsdag.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer