Emily Pedersen vil bruge erfaringen og prioritere mere | Golf.dk
Emily Pedersen er godt på vej mod finalerunderne ved U.S. Womens Open

Foto: Getty Images

Emily Pedersen vil bruge erfaringen og prioritere mere

04/12 - 2017 | Martin Rahbech

Karrieren er kommet til et helt nyt og højt niveau for 21-årige Emily Pedersen.

I 2017 spillede hun sig til en fast plads på LPGA med en 90. plads på pengelisten og et stort udråbstegn efter sæsonen var hendes deltagelse ved Solheim Cup i august.

- Det har været meget blandet. Det har været en lang sæson, og jeg er lidt træt, men det fedt, at jeg kan holde mit kort til LPGA og fedt, jeg var med ved Solheim Cup, siger Emily Pedersen til Golf.dk

Solheim Cup er jo en unik turnering for alle spillere, og Emily Pedersen var rookie og fik et valg som captain's picks af Annika Sörenstam.

Europa tabte 11½ - 16½, og Emily Pedersen fik ikke et point. Men hun fik værdifuld erfaring.

- Det var en rigtig stor oplevelse. Der var meget god golf, og det var godt for kvindegolf. Det var sjovt lige pludselig at spille op mod dem, jeg har set op til. Jeg havde slet ikke forventet, at jeg skulle med. Jeg troede, jeg var langt ude. Man vil jo altid gerne vinde, men jeg tror på, det giver noget. Jeg vidste jo ikke, hvad jeg gik ind til, og nu er jeg klædt bedre på til næste gang, jeg kommer med, siger Emily Pedersen.

Siden hendes store oplevelse kom et mindre dyk, og det var en lektie for hende.

-Det var lidt en blanding af, at jeg var udkørt og træt. Jeg spillede fem uger i træk efter Solheim, og der skulle jeg nok have prioriteret. Der var noget med, at jeg var oppe på en høj tinde, og så faldt jeg langt ned. Men jeg spillede jo for at sikre mig en plads til næste sæson, og det er noget jeg skal lære af. Jeg vil prøve at spille maks tre uger i træk og så tage hjem og træne, siger Emily Pedersen.

Hun har holdt turneringspause siden hun spillede Blue Bay LPGA, men hun har ikke været i tvivl om, at hun skulle med i sæsonafslutning på Ladies European Tour. Hun prøvespillede mandag formiddag, og hun nød at spille i 26 graders varme i Dubai.

-Jeg elsker at spille i Dubai, og jeg har kriller i maven. Jeg håber at komme op i toppen af feltet i år, men jeg i gang med en proces, der tager lidt tid, men jeg glæder mig meget til at spille, siger Emily Pedersen.

Omega Dubai Ladies Classic spilles på Emirates Golf Club fra onsdag til lørdag.

Til start er udover Emily Pedersen Nicole Broch Larsen og Nanna Koerstz Madsen.
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer