Emily Pedersen på vej mod bedste resultat siden 2016 | Golf.dk
Emily Pedersen går ind til weekenden i top-10.

Foto: Getty Images

Emily Pedersen på vej mod bedste resultat siden 2016

13/03 - 2020 | Mikkel Ring Christensen

Mens verden hastigt er på vej mod total stilstand i kampen mod Corona-virus, fortsætter Ladies European Tour i Sydafrika. Midt i disse foruroligende tider er Emily Pedersen ved at genoprette karrieren, som har været skrantende i et par år.

Ved Investec South African Women's Open har den tidligere europamester klaret sit femte cut i træk på LET, og halvvejs gennem turneringen er hun på vej mod sin første top-10 placering siden 2016.

En runde to under par fredag sendte Pedersen frem til en delt niendeplads. Med dagens score to under par rykkede den 24-årige fra Smørum til -1 for turneringen.

Derfra er der seks slag op til førstepladsen. Den indtager Oliver Cowan i -7 efter runder i 69 og 68, som giver hende et forspring på tre slag ned til andenpladsen.

Mens Pedersen går ind til weekenden med en chance for at kæmpe med om topplaceringerne, er de to øvrige danske deltagere færdige på LET i den nærmeste fremtid.

Ingen kommer til at spille næste uge, hvor turneringen på Ladies European Tour er blevet aflyst, og det er ikke til at vide, hvornår Linette Holmslykke og Line Toft Hansen igen får en chance for at vise sig frem på Ladies European Tour.

Efter en åbningsrunde i 74 slag brugte Holmslykke 78 fredag. Hendes total i +8 var to slag for mange til at klare cuttet.

Toft Hansen gik runder i 77 slag både torsdag og fredag og sluttede 10 slag over par.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer