Emily kæmpede bravt mod overmagten | Golf.dk
Emily Pedersen har leveret to 66'ere i træk på LPGA Touren.

Foto: Getty Images

Emily kæmpede bravt mod overmagten

19/03 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Der bor mindre end 50 millioner mennesker i Sydkorea, men den asiatiske nation sidder tungt på toppen af kvindegolfen. 40 ud af verdens 100 bedste har sydkoreansk pas, og en stort del af dem har LPGA Touren som arbejdsplads.

På grund af de beskedne præmiepuljer er der kun få koreanere på Ladies European Tour, men denne uges turnering, World Ladies Championship, er arrangeret i fællesskab mellem den kinesiske, den koreanske og europæiske tour, og der var ingen tvivl om, hvem der havde bukserne på i den dyst.

Georgia Hall fra England sluttede på en delt tredjeplads, men resten af top-10 var fra Sydkorea. Sejren gik til Hae Rym Kim efter omspil mod Seon Woo Bae.

På 14. pladsen i -5, ni slag fra en plads i omspillet, sluttede Emily Pedersen. Trods en fin runde i 71 slag, -2, på Mission Hills Blackstone Course tabte hun en enkelt placering. Pedersen var en af kun tre ikke-koreanske spillere i top-20.

Nicole Broch Larsen fik også en fin afslutning på turneringen. Hun matchede Pedersens runde i -2 og rykkede 14 pladser frem til nummer 42.

Link til stillingen.

User Comments:

  • Doping?

    19/03 - 2017 | Martin Frandsen

    Er det kun mig som når jeg ser resultatlisten for den seneste LET turnering i Kina, hvor top 22 indeholder 19 Sydkoreanere, tænker Betablokkere ? Er det realistisk at Sydkorea har så mange talenter som alle kan kontrolere deres nervøsitet hele tiden ? Det er nok bare mig, det kan ikke forekomme at en stat doper alle deres Elitesports folk systematisk ;)

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer