Emily holder sig inde i topstriden | Golf.dk
Emily Pedersen er endnu ikke sluttet uden for top-25 på LPGA Touren, og det ser heller ikke ud til at se denne uge.

Foto: Getty Images

Emily holder sig inde i topstriden

18/06 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Der er masser af store navne med fremme efter 54 huller af Meijer LPGA Classic på Blythefield Country Club i Michigan. Lydia Ko er i top-10 og på jagt efter sin første sejr i 11 måneder. Hun deler syvendepladsen i -11 med Michelle Wie, som er uden sejr i tre år. Den score er Carlota Ciganda også nået til.

Derfra er der fire slag op til førstepladsen, som ikke overraskende indehaves af Lexi Thompson. Amerikaneren har været i storform i 2017, og det er ikke urimeligt, hvis hun er skuffet over kun at have vundet en enkelt titel. 

I årets første turnering blev hun nummer to, og det samme blev resultatet i årets første major efter en meget omtalt regelepisode. For en uge siden ville par på hul 18 have været nok til sejren, men med en wedge i hånden endte Thompson med en bogey og et tabt omspil. 

Der kan heller ikke udstedes nogen garantier for, at det bliver til sejr i denne omgang. Efter 64 slag lørdag har Thompson et slag ned til fire spillere på andenpladsen.

Emily Pedersen er også fremme i kampen om topplaceringerne. For tredje dag i træk gik den 21-årige dansker en 67'er, og med en samlet score i -10 har hun del i 11. pladsen. 

I sine tre første turneringer som medlem af LPGA Touren er Pedersen sluttret mellem nummer 17 og 23, og nu har hun gode chancer for karrierens første top-10 placering i USA. 

Selskabet på 11. pladsen siger noget om, hvor godt spillende danskeren er. Hun deler placering med Cristie Kerr, Shanshan Feng, Stacey Lewis og Mirim Lee, alle spillere i verdens top-20. Selv er Pedersen nummer 128, men det kan der hurtigt blive lavet om på, hvis hun fortsætter med at spille på denne måde.

Faktisk var den tidligere Europamester ikke engang bedste dansker lørdag. Therese O'Hara, spillede sig fra cutgrænsen op til 47. pladsen med en 66'er, -3. Samlet er hun fem under par med chancer for at slå sit årsbedste, en 31. plads fra årets første turnering.

Link til stillingen.

User Comments:

  • Emilys score

    18/06 - 2017 | Flemming Selchau

    Hvordan kan hun være i -10 med tre gange 67 ?????? Ud fra scorekort er banens par 69 hvorfor hun burde være i -6 ??

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer