Emily finder formen | Golf.dk

Emily finder formen

01/03 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

2018 var et år, hvor det aldrig rigtig kom til at svinge for Emily Pedersen. Hun mistede spilleretten til LPGA Touren, og derfor står der LET og Symetra Tour på menuen denne sæson, hvor karrieren skal genopbygges. 

Resultatmæssigt var der ikke meget positivt at tage med fra årets første opgaver. Hun sluttede som nummer 53 ud af 56 deltagere i Abu Dhabi, og mens de danske kollegaer hentede top-10 placeringer sidste uge i Bonville Classic, sluttede hun selv langt uden for top-100. De fem første runder i 2019 lød på 77, 78, 79, 80 og 81 slag.

Den kedelige trend blev stoppet torsdag på Royal Canberra Golf Club. Nicole Broch Larsen og Nanna Koerstz Madsen er taget hjem og har efterladt Pedersen alene tilbage til at repræsentere de danske farver ”Down Under”. Det gjorde hun på fornem vis under første runde af ActewAGL Canberra Classic. 

Hun lavede tre birdies, inden dagens eneste bogey sneg sig ind på dagens 17. hul. 69 slag stod der på det scorekort, Pedersen satte sin signatur under, og scoren i -2 giver en delt 21. plads. Det giver et glimrende udgangspunkt for at spille med om topplaceringerne i løbet af de afgørende 36 huller.

Der er kun ét slag op til top-10, og afstanden op til førstepladsen er kun fire slag for Solheim Cup-spilleren. Dér, helt i front, ligger Amelia Lewis.

Den 28-årige amerikaner åbnede med syv pars og producerede seks birdies i løbet af de sidste 11 huller. Hendes fejlfri runde i 65 slag giver et enkelt slags forspring ned til Caroline Hedwall, Manon de Roey og Noora Komulainen på andenpladsen.

Link til stillingen 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer