Elkjær et mulehår foran Kjeldsen | Golf.dk
Fra venstre er det Søren Kjeldsen, Bo Jakobsen (managing director i Santander Consumer Bank), Preben Elkjær og Peter Grønborg fra Viasat.

Foto: Viasat

Elkjær et mulehår foran Kjeldsen

08/05 - 2020 | Claus Rødgaard Thomsen

Måske var det meget godt, at en tåskade hos Søren Kjeldsen betød, at Santander Consumer Bank Challenge måtte udskydes en uge.

I hvert fald var vejret over Sjælland markant bedre i går end sidste torsdag, hvor Søren Kjeldsen og Preben Elkjær oprindeligt skulle have dystet på The Scandinavian.

Den sportslige side af sagen endte med en snæver sejr til den pensionerede fodboldspiller.

Preben Elkjær vandt 32.000 kroner, som går til Læger Uden Grænser. Søren Kjeldsen vandt 28.000 kroner, som går til Børns Vilkår.

 

User Comments:

 • Reglerne er helt sekundære, når det gælder spas og velgørenhed

  12/05 - 2020 | Søren Aaby

  - dog synes jeg værten Peter Grønborg havde sine problemer med at holde stemningen jovial, hygsom og begavet ........ lidt for meget fodboldspiller og omklædningsrum jargon i stort set alle hans kommentarer ......... og så skulle kamera folkene måske ha været lidt bedre instrueret forlods ift sol og lange skygger .......... ellers en rigtig fin match, dejligt med penge til velgørenhed (næste gang skulle man måske under live sendingen åbne op for at virksomheder kunne ringe ind og hæve beløb på næste hul etc?) sålænge de ikke direkte konflikter med hovedsponsor Santander Consumer Bank, naturligvis ............ næste match må gerne være Thomas Bjørn og Bokse Brian Nielsen

 • Godt tv

  11/05 - 2020 | Chano John Jensen

  Jeg nød at se programmet, det var dog lidt ærgerligt med alle de regelbrud, og så kunne jeg godt have tænkt mig at de spillede 18 huller.

 • Manglende kendskab til regler

  09/05 - 2020 | Ivar Knoth

  Det var et fint arrangement, og flot at der blev indsamlet midler til de gode formål. Så kan man vælge at se gennem fingre med Elkjærs manglende kendskab til de mest almindelige golfregler.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer