Ejendomsmægler: Stor interesse for Skjoldenæsholm | Golf.dk
Det er endnu uvist hvornår man igen kan komme til at spille golf i Skjoldenæsholm. Men den nye ejer er i fuld gang med at sondere terrænet på alle fronter.

Ejendomsmægler: Stor interesse for Skjoldenæsholm

29/02 - 2020 | Henrik Søe

Skjoldenæsholm Golfcenter har nu været til salg i en måned, og der har allerede været stor interesse. Sådan lyder det fra Ebbe Larsen fra Nordicals Sjælland, der skal forsøge at sælge anlægget. 

- Jeg vil ikke kalde det en storm, men det har været tæt på overvældende. Vi har på nuværende tidspunkt haft fem fremvisninger, og det har været til folk fra begge lejre. Der har været nogle, som fortsat har interesse i at bruge anlægget til golfmæssige formål, men også nogle som kigger på det med henblik på at bruge det til events - som for eksempel jagtevents eller andre aktiviteter, siger Ebbe Larsen. 

Ejendomsmægleren kan dog ikke komme med et bud på, i hvilken retning pilen peger. 

- Det er ejerkredsen, der i sidste ende kommer til at beslutte det. Det er jo et spørgsmål om penge, og hvem der byder højest, siger han. 

Golfcentret har i en årrække været ramt af underskud, og da ejerkredsen og Skjoldenæsholm Golfklub måtte opgive redningsplanerne i slutningen af 2019, endte det med at klubben måtte dreje nøglen om. I slutningen af januar besluttede ejerkredsen at sætte hele anlægget til salg for 25 millioner kroner. Og netop prisen er medvirkende til, at Ebbe Larsen ser optimistisk på et salg. 

- Hvis det skulle sælges til opførselsprisen, ville det have været en umulig opgave. Man skal tænke på, at jordværdien alene er 25 millioner kroner værd, og udover det får man bygninger, maskinpark, 1.200 kvadratmeter lade, et akademi, som har kostet fire millioner kroner, og meget mere forærende. 

Ebbe Larsen er selv inkarneret golfspiller, og han erkender, at det ville gibbe lidt i ham, hvis der ikke fremover skal spilles golf i Skjoldenæsholm.

- Jeg ville ikke fælde en tåre, men jeg ville da nok synke en klump og ærgre mig. Det ville være synd, hvis det blev nedlagt, men man kan jo også forestille sig en situation, hvor man måske bevarede Trent Jones-banen og på den anden bane lavede noget helt andet. Der er masser af muligheder, siger han. 

Da anlægget blev sat til salg, lød det med et glimt i øjet fra ejerkredsen, at man håbede på, at der ville komme nogle rige kinesere. Men foreløbig har der ikke været interesse fra udlandet.  

- Ikke på nuværende tidspunkt. Der har været nogle danskere, som befinder sig meget i udlandet og noget interesse fra lokale borgere. Men jeg har rigtig mange på interesselisten, som har trukket oplysninger ud fra vores system, og som jeg har også været i kontakt med. Så min mavefornemmelse er god, siger Ebbe Larsen.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer