Efter seks andenpladser er Jorge Campillo klar til at vinde | Golf.dk
Efter 10 top-3 placeringer er det måske endelig Jorge Campillos tur til at vinde på europatouren.

Foto: Getty Images

Efter seks andenpladser er Jorge Campillo klar til at vinde

27/04 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Seks andenpladsen, fire tredjepladser og 18 øvrige top-10 placeringer er det blevet til for Jorge Campillo i løbet af 228 turneringer på europatouren. I kolonnen ud for sejre er der blankt. Nul og niks. 

Den 32-årige madrilener har været tæt på mange gange, og søndag får han en ny chance for at få den første, forløsende sejr.

Alene i år er Campillo blevet nummer to i Oman og i Qatar, samt nummer tre i Indien i sin seneste start. Han går ind til finalerunden ved Trophée Hassan II på andenpladsen i -7 efter at have brugt 69 slag på tredje runde. 

Campillo er et slag efter sydafrikaneren Erik Van Rooyen, som sluttede runden med tre birdies i træk for at spille sig i position til at tage sin første sejr.

- Jeg har været helt deroppe alt for mange gange, men jeg tror, men bliver nødt til at være i position til at vinde for at klare den, og jeg er i position til det nu, så forhåbentlig er i morgen min dag, sagde Campillo til europatouren.

Tredjemanden i førerbolden bliver Sean Crocker (-6), en amerikansk oprykker fra sidste års challengetour, så der vil sandsynligvis blive akkumuleret en hel del nerver de tre imellem, når de stiller sig på første tee klokken 12.45 dansk tid.

Flere end blot førerbolden har chancer for at vinde. Fra fjerdepladsen har Julian Suri, Grant Forrest, Lee Slattery og Wade Ormsby kun tre slag op til Van Rooyen i toppen. Der er fem slag mellem de 13 første navne i tabellen.

Bedste dansker er Jeff Winther på 16. pladsen i -1. Han tog et pænt hop frem i stillingen, og for Joachim B. Hansen var par også nok til at bevæge sig i den rigtige retning. 

Hansen lavede tre birdies og tre bogeys, og det var nok til at vinde seks placeringer, så han går ind til finalerunden på en delt 42. plads i +3. Et par gange var bolden halvvejs nede at vende i hullet blot for at blive afvist i sidste øjeblik. Det var årsagen til, at Hansen ikke sluttede sig til de 25 spillere med en runde i røde tal lørdag.
  
Lasse Jensen havde ikke nogen god arbejdsdag. I hvert fald ikke indtil han nåede 17. hul. Det må hurtigt være ved at blive et af Jensens yndlingshuller, for ligesom fredag blev det til en eagle. Han har spillet det korte par fire i -5 indtil videre.

Der fulgte også en birdie på banens sidste hul, og det gav en 74'er, +1. Samlet er Jensen på 52. pladsen i +4.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer

Klik HER hvis du ønsker at slette alle cookies fra golf.dk