Efter 4292 dage er Charles Howell III tilbage som vinder  | Golf.dk
Charles Howell III reagerer efter det missede birdieputt på 18. hul i det ordinære spil, da han føler han er på vej mod afslutningen på den samme velkendte film

Foto: Getty Images

Efter 4292 dage er Charles Howell III tilbage som vinder 

19/11 - 2018 | Martin Rahbech

En imponerende karriere med 17 sæsoner i træk på PGA Tour fik et højdepunkt i den 529. turnering, da Charles Howell III vandt RSM Classic. Det var den første turneringssejr siden Nissan Open i 2007. 

Der skulle dog kæmpes lidt ekstra for sejren søndag. Han fik en hård start på dagen med en bogey på første hul og en dobbeltbogey på det næste hul, hvor han startede med at sende sit teeslag i vandet og sluttede med et trippeputt.

Men det slog ikke Charles Howell III ud. Han spillede de sidste 16 huller i -5. Det blev til birdies på både 15., 16. og 17. hul, og han havde et birdieputt for at vinde fra knap syv meter, men det blev misset med meget lidt og med par sluttede han sin runde i -3 og sin total i -19.

Så blev der lagt op til omspil med Patrick Rodgers, og det blev til to omspilshuller, før Charles Howell III vandt med et birdieputt fra omtrent samme længde som i det ordinære spil, men denne gang lykkedes det altså.

- Jeg troede helt ærligt, at jeg havde skudt mig selv i foden igen. Jeg tænkte, at jeg havde set den film før, og jeg ved, hvordan den ender. Jeg er kommet op kort så mange gange, og jeg vidste ikke, om jeg kunne vinde igen. Nogle gange undrer du dig over, om du bare ikke har det i dig. Måske er i dag bare ikke din dag. Det er mere sandsynlig, at du ikke vinder turneringen, sagde Charles Howell III.

Men filmen fik altså en god afslutning 4292 dage efter sidste gang han vandt på PGA Touren.

Det var på en helt anden måde også en dag for Patrick Rodgers, der satte en rekord for de bedste 36 hullers finale på PGA Touren nogensinde med runder i -17 med en 61’er og 62’er.

Link til resultatet

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer