ECCO udvider farvepaletten | Golf.dk

ECCO udvider farvepaletten

02/03 - 2016 | Henrik Søe

Golfsko er ikke længere blot golfsko. Det har danske ECCO efterhånden længe været med til at understrege med deres afslappede sneakers-modeller.

Forud for denne golfsæson lancerer ECCO en række nye farver til de komfortable sko, der kommer i både en sneakervariant og en mere klassisk brogue-model.

Begge sko kommer med en masse komfortteknologi, som skal sikre en behagelig gåtur på eller udenfor golfbanen.

ECCOs HYDROMAX™-behandling gør læderet meget vandafvisende, ligesom hver sko kommer med en særlig indlægssål, der kan bruges til at tilpasse skoens bredde.

- Den pionerånd, der førte til vores introduktion af de første hybridsko i golf, fortsætter med at drive vores innovation år efter år. Disse spændende nye sko kombinerer teknologi fra touren med de mest attraktive design og de lækreste materialer, siger Michael Waack, Head of Global Golf hos ECCO.

ECCO Casual Hybrid er lavet på ECCO-ejede fabrikker med Direct-injection Process. Dette binder overdelen og ydersålen sammen, så man får en one-piece sko uden at bruge lim eller syning. Blandt fordelene er en fast og vandtæt lukning.

ECCOs golfkollektion bliver brugt af masser af tourstjerner verden over såsom Fred Couples, Ernie Els, Graeme McDowell, Thomas Bjørn og Thongchai Jaidee.

Den vejledende pris for de to modeller bliver 1.200 kr. for den klassiske brogue-model og 1.100 kr. for sneakeren.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer