ECCO Tour-kvalifikation flytter til resort på Rømø | Golf.dk
Oktoberblæsten kommer formentlig til at spille en rolle på Rømø.

Foto: Claus Rødgaard Thomsen

ECCO Tour-kvalifikation flytter til resort på Rømø

21/09 - 2018 | Pressemeddelelse

ECCO Tours Q-School afvikles den 8. – 9. oktober på Rømø Golf, Enjoy Resorts, og på samme bane spilles fra 11. – 12. oktober Nordic Golf League Final Stage.

Alle der deltager ved ECCO Tour Q-School modtager en kategori 14 på ECCO Touren. De spillere, der går videre til Final Stage spiller her om kategorierne 7, 9 og 12. Disse kategorier vil i 2019 give adgang til stort set alle turneringer på ECCO Touren samt langt de fleste udenlandske Nordic League turneringer.

Har du ingen kategori på ECCO Touren i 2019, kan du modtage maksimalt to sponsor-invitationer eller wildcards.

ECCO Tour Q-School afvikles for første gang på Rømø Golf, Enjoy Resorts, og det er bestemt noget spillerne kan glæde sig til. Enjoy Resorts tilbyder unikke overnatningsmuligheder i de mange luksushuse samt adgang til Spa & Wellness - og endda til specialpriser så de unge ECCO Tour talenter også har muligheden.

Efter en lang sæson er Q-School således en perfekt afslutning, hvor du kan medbringe kæreste, caddie, familier eller lign.

- Vi er glade for, at vi i år spiller Q-School på Rømø Golf. Selvom det er en intens uge, hvor spillerne har kniven for struben, så kommer Enjoy Resorts til at gøre ugen til en rigtig hyggelig oplevelse. Man må forvente noget blæst, så jeg regner med, at spillerne søger mod Spa-området, så snart de er færdige, forklarer PR-ansvarlig for ECCO Touren, Brian Vester.

Du kan læse mere om tourskolen her

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer