ECCO Tour 2018 – Kalender med fire europatour baner er klar | Golf.dk
Den nye sæson på ECCO Touren indledes om to måneder i Spanien.

ECCO Tour 2018 – Kalender med fire europatour baner er klar

15/12 - 2017 | Pressemeddelelse

ECCO Tour sæsonen starter på Spaniens bedste golfanlæg, PGA Catalunya Resort i februar, hvor ECCO Tour spillerne får selskab af diverse Europa og Challenge Tour spillere i kampen om i alt 750.000 kroner. Herefter venter en pause på knap to måneder, inden sæsonen går i gang under nordlige himmelstrøg. Og som altid starter vi i Tønder Kommune.

Spillere og sponsorer får igen her muligheden for at kombinere golf med eksklusiv Spa og Wellness, når Enjoy Resorts på Rømø danner rammerne om ”Bravo Tours Open by Visit Tønder” i slutningen af april.

Efter Rømø går turen for andet år til Langesø Golf på Nordfyn, hvor ”den skjulte golfperle” byder spillerne velkommen til ”Willis Towers Watson Pro-Am Masters by Egekilde”. I denne uge afvikles turneringen – som titlen indikerer – som en Pro-Am, hvor i alt 78 sponsorer spiller side om side med de 78 professionelle i en sideløbende holdkonkurrence for 4-mands hold.

En intens ECCO Tour opstart betyder, at kursen efter Langesø sættes direkte mod Hamburg og europatour anlægget på Green Eagle Golf Club til ”Master of The Monster Match Play” til den tredje turnering på tre uger. Og formatet på Green Eagle bliver ganske interessant.

I slutningen af maj fortsætter kvaliteten, når ECCO Touren svinger forbi det kommende europatour anlæg i Silkeborg Ry Golfklub, som en regulær opvarmning til Made in Denmark senere på sommeren. Her tager “Jyske Bank Championship” både Ry- og Silkeborgbanen i brug.

Efter Silkeborg Ry Golfklub svinges der mod vest, hvor først Storåbanen i Holstebro Golfklub lægger græs til den anden udgave af 12-hullers turneringen, “The 12 Twelve Championship by Thisted Forsikring”, inden Esbjerg Golfklubs anerkendte Marbæk-bane, byder spillerne velkommen til “Made in Denmark Qualifier powered by EnergiMetropol Esbjerg” i starten af august.

Efteråret på ECCO Touren byder på et par nye baner og værtsklubber i Odense Eventyr Golf (Tinderbox Charity Challenge by The Agger Foundation) og Trelleborg Golfklub Slagelse. I begge tilfælde nærmer afgørelsen sig på ECCO Touren og Nordic Golf League, og der er lagt op til en fantastisk velkomst til de to baner, når de bedste spillere bliver presset til det maksimale.

Endelig slutter sæsonen som sædvanligt i Himmerland, hvor europatour anlægget danner rammen om årets helt store golffest for både spillere og sponsorer ved Race to Himmerland. Og den 10. udgave af Race to Himmerland er i 2018 tilbage som sæsonfinale på Nordic Golf League. Det betyder, at det er her, de fem challengetour kort til 2019 bliver afgjort.

Og så lad os for en god ordens skyld tage ECCO Tour kalenderen i en lidt mere overskuelig model nedenfor.


13. – 15. feb.
Mediter Real Estate Masters, PGA Catalunya Resort
18. – 20. feb.
PGA Catalunya Championship, PGA Catalunya Resort
25. – 27. april
Bravo Tours Open by Visit Tønder, Rømø Golfklub
2. – 4. maj
Willis Towers Watson Pro-Am Masters – by Egekilde, Langesø Golf
8. – 10. maj
Master of the Monster Match Play, Green Eagle, Hamburg
30. maj – 1. Juni
Jyske Bank Championship, Silkeborg Ry Golfklub
14. – 15. juni
The 12 Twelve Championship by Thisted Forsikring, Holstebro Golfklub, Storåbanen
1. – 3. august
Made in Denmark Qualifier Powered by EnergiMetrolpol Esbjerg, Esbjerg Golfklub, Marbæk
12. – 14. sept.
Tinderbox Charity Challenge by The Agger Foundation, Odense Eventyr Golf
19. – 21. sept.
Trelleborg Slagelse Masters, Trelleborg Golfklub Slagelse
3. – 5. Okt.
Race to Himmerland, Himmerland Golf & Spa Resort

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer