Eagleafslutning giver Sebastian Cappelen ideelt udgangspunkt | Golf.dk

Eagleafslutning giver Sebastian Cappelen ideelt udgangspunkt

30/05 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Om tre uger er det fem år siden, Sebastian Cappelen debuterede som professionel med en senstionel sejr i Air Capital Classic på Web.com Touren. Det lå i kortene, at han hurtigt skulle videre op til golfens fineste liga, men han missede forfremmelse til PGA Touren med mindst mulig margin.

Han er endnu ikke nået derop, hvor drømme bliver til virkelighed, og sæsonstarten har heller ikke lagt op til, at det skal blive i 2019, at det endelig lykkes for den 29-årige fynbo. Det er blevet til en 13. plads, en 14. plads og en 19. plads, men ud af 11 turneringer har Cappelen kun klaret fire cuts. Derfor er han nummer 73 for sæsonen og langt fra de 25, som får PGA Tour-kort tidligt i august.

Det kan der blive lavet om på denne uge i Rex Hospital Open. På The Country Club at Wakefield Plantation i North Carolina var Cappelen torsdag rundt seks slag under par. Det blev til fire birdies på de første 12 huller, men højdepunktet på den bogeyfrie runde var gemt til sidst.

På det 577 yards lange niende hul ramte danskeren fairway og havde dermed mulighed for at gå efter green i to. Det lykkedes, og han endte med at putte ud for en eagle og en 65'er. 

Mens en del af feltet endnu ikke er gået på banen, svarer den score til en delt andenplads. Cappelen er et slag efter amerikaneren Joseph Bramlett.

Der spilles om en førstepræmie på 117.000 dollars.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer