Drenge og damer lige efter foursomes | Golf.dk
Det blev ikke til en ny fransk titel for Puk Lyng Thomsen i denne omgang.

Foto: Brian Rasmussen

Drenge og damer lige efter foursomes

13/07 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Drengelandsholdet hentede bronze ved det seneste EM for hold, og der holdes liv i muligheden for igen at hente metal i årets udgave på La Manga i Spanien. I kvartfinalen møder danskerne England, og efter morgenens foursomes står det 1-1.

Rasmus Højgaard og Oliver Jørgensen vandt en smal sejr 1 up, mens den ellers formstærke duo Kristoffer Max og Nicolai Højgaard tabte 4&3. Hvilken af de to nationer, der får adgang til semifinalen, bliver afgjort over fem singles i eftermiddag.

I damernes kvartfinale mod Spanien er der også balance i regnskabet. Malene Krølbøll og Cecilie Finne-Ipsen var foran efter to tredjedele inde i runde, men de måtte strække gevær efter en kamp der først blev afgjort efter 19 huller på Montado Golf i Portugal.

Til gengæld skiftedes Puk Lyng Thomsen og Sofie Kibsgaard til at slå til bolden med stor succes på vej mod en sejr på 2&1.

I Finland uddelte de franske modstandere endefuld til Danmarks piger. Karen Fredgaard og Smilla Sønderby tabte 6&4, mens Cecilie Nielsen og Sophia Giverny Carlsen nåede at spille 15 huller, inden pointet var fransk medcifrene 5&3.

Singlerne er allerede i gang, og Danmark skal vinde fire ud af fem for at avancere, men indtil videre er der ikke noget, der tyder på et dansk comeback.

Stillingen hos damerne
Stillingen hos drengene
Stillingen hos pigerne
Stillingen hos herrerne

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer