Drømmerunde kollapsede på de sidste huller | Golf.dk
Jordan Zunic har muligheden for at give sin karriere et helt nyt udgangspunkt søndag for Australian PGA Championship er co-sanctioned med europatouren

Foto: Getty Images

Drømmerunde kollapsede på de sidste huller

02/12 - 2017 | Martin Rahbech

Den gyldne score i 59 slag er aldrig blevet leveret på europatouren. Det er sket to gange på Challenge Touren, men aldrig på europatour-niveau.

Lørdag var Jordan Zunic helt tæt på. Efter 16 huller på tredje runde ved Australian PGA Championship var den 25-årige australier var i -11. Men han sluttede med bogey og dobbeltbogey, så det blev en hård afslutning på runden, der stadig var imponerende i 64 slag (-8), og det sendte ham alene på førstepladsen i samlet -17 tre slag foran landsmanden Cameron Smith.

-Jeg er bare virkelig glad for i dag. Måden jeg spillede på hele dagen viser, hvad jeg er i stand til at gøre. Så at gå ud og gøre det og være i turneringsmode lørdag eftermiddag er fantastisk, sagde Jordan Zunic til europeantour.com.

Jordan Zunic har vundet tre gange, men skulle han gøre det flotte arbejde færdig søndag er der en plads på europatouren til rådighed for ham.

Joachim B. Hansen spillede lørdag i selskab med Sergio Garcia fra en delt 10. plads. Hansen forsvarede sin tiendeplads efter en tredje runde i par. Runden blev sluttet fantastisk med tre birdies på stribe og samlet er han i -6.

Sergio Garcia spillede sin runde i -2, og han er på ottendepladsen i -7 som den højest placerede ikke-australier 

Link til stillingen
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer