Drømmeindtog på LPGA | Golf.dk
Nanna Koerstz Madsen vandt igen på Symetra Tour.

Foto: Getty Images

Drømmeindtog på LPGA

17/02 - 2017 | Martin Rahbech & Andreas Hartø

Selv om Nanna Koerstz Madsen ikke har en kategori på LPGA holder hun sig ikke tilbage fra at præstere, når muligheden opstår.

Hun skabte en mulighed, da hun vandt en plads fra tirsdags-kvalifikationen til ISPS Handa Women's Australian Open, og nu er hun klar til at kæmpe mod de allerbedste i det stærke felt.

Hun var på 61. pladsen efter første runde, men fredag slap hun talentet løst med en runde 68 slag (-5) og rykkede frem på 13. pladsen. 

Anden runde startede hun med klasse, da hun var i -5 efter otte huller og selv om hun på bagni spillede med to bogeys og to birdies er hun klar til at kæmpe mod de bedste fra 13. pladsen inden finalen.

- De sidste uger syntes jeg egentlig ikke, mit spil har været så dårligt, som scoren har vist. Jeg tror måske bare det handler om, at jeg lige har fået spillet nogle runder og kommet på græs igen. Og så fandt jeg en god svingtanke i starten af ugen, som har virket ret godt. 
Altså fokus er bare at nyde at være her og være glad for overhovedet at have fået chancen for at spille med. Hvis fokus bliver der, så tror jeg spillet er godt nok til at få et godt resultat med hjem, fortæller Nanna Koerstz Madsen til Golf.dk

Det bliver dog desværre kun til én dansker i finalefeltet. Therese O’ Hara spillede sin anden runde i par og missede cuttet med et enkelt slag.

Hun sluttede sin runde med en bogey på sidste hul til det ærgerlige missede cut.

I kampen om topplaceringerne har Nanna Koerstz Madsen fire slag op til australske Sarah Jane Smith.

I lørdagens tredje runde skal Nanna Koerstz Madsen spille i selskab med franske Celine Herbin, der tidligere har vundet Lacoste Ladies French Open på Ladies European Tour i 2015, og det gjorde hun efter omspil med Emily Pedersen.

På andenpladsen ligger svenske Caroline Hedwall. Hun har vundet fem gange på Ladies European Tour, men endnu aldrig på LPGA.

En spiller med masser af sejre på LPGA er den sikre verdensetter Lydia Ko, men hun klarede kun cuttet med yderste af neglende efter en anden runde i 75 slag til en total i +2.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer