Dobbelt dansk junior-sejr i Tyskland | Golf.dk
Jacob Agerschou præsterede stærkt på Berliner Golfclub og vandt sæsonfinale i Tyskland

Dobbelt dansk junior-sejr i Tyskland

16/10 - 2017 | Martin Rahbech

Et rigtig stærkt felt var samlet på Berliner Golfclub, da der skulle spillet sæsonfinalen på den tyske juniortour, men helt i toppen markerede et par unge danskere sig.

17-årige Jacob Agerschou vandt turneringen, der blev spillet over 72 huller.

Han sluttede med en total i -1 og førte fra start til slut.

- Det er megafedt, at jeg vandt turneringen. Jeg spillede godt fra start til slut i et meget stærkt felt, så det det giver rigtig meget selvtillid, siger Jacob Agerschou til Golf.dk

Han har spillet i Stensballegaard Golf siden han startede med golf, men inden denne sæson skiftede han til Kolding.

- Jeg er begyndt at udvikle mig mere og mere. Der er en rigtig godt træner, og det fungerer bare for mig, siger Jacob Agerschou, der tidligere har været en del af DGU’s ungtrup, og nu kigger han fremad.

- Der er jo ikke mange flere turneringer i år, men jeg går efter at spille flere større turneringer næste år, og jeg vil også prøve at komme ind i nogle turneringer på ECCO Touren, siger Jacob Agerschou.

16-årige August Thor Høst fra Odense Eventyr vandt sæsonfinalen i Tyskland sidste år, men sluttede på andenpladsen i år med en total for de 72 huller i +1.

- Jeg synes, det var fedt. Jeg var lidt skuffet over ikke at vinde, men det var et fedt koncept med 72 huller, og mit spil sad virkelig godt. Selv om jeg kæmpede lidt mentalt og talte ned til mig selv var det godt med fire runder, så jeg kunne ramme et stabilt niveau, siger August Thor Høst, der spillede sine fire runder i 73, 77, 69 og 70 slag.

Hans turneringssæson internationalt er ikke slut endnu, for han drager i denne uge til Holland for at spille Tulip Golf Masters

Link til resultatet ved German Junior GT Championship

User Comments:

  • German Junior GT Championship

    17/10 - 2017 | Flemming Vognsen

    Lidt ærgerligt at i ikke får nævnt i artiklen, at den kun netop fyldte 15 årige Magnus Krebs blev nummer 12.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer