DJ tæt på albatros i sikker sejr | Golf.dk
Dustin Johnson spillede på et højt niveau på Hawaii

Foto: Getty Images

DJ tæt på albatros i sikker sejr

08/01 - 2018 | Martin Rahbech

Verdensetter Dustin Johnson satte et kraftig bevis på sin klasse, da han i sikker stil vandt Sentry Tournament of Champions.

Han var i front efter 54 huller, og han gjorde arbejdet færdigt med en fjerde runde I 65 slag (-8), så han endte med en total i -24 otte slag foran Jon Rahm på andenpladsen.

Et højdepunkt på finalerunden var på det par-4 hullet 12. på 430 yards svarende til knap 400 meter.

Dustin Johnson sendte et perfekt drive afsted og var tæt på at hole, og fik en sikker eagle.

Resten af runden bød på syv birdies og en enkelt bogey.

- Jeg vidste, det skulle være i dag. Jeg skulle spille godt. Jeg vidste ikke hvor godt, men jeg har spillet godt hele ugen, og det kom ud i dag. Jeg vidste, jeg havde en god gameplan for banen i dag. Vinden blæste den samme retning som de foregående dage, så jeg skulle spille efter samme plan. Jeg skulle drive godt og spile godt derefter, og det var perfekt i dag, sagde Dustin Johnson til pressen efter runden.

Her rundede han også sit tæt på perfekte drive på 12. hul. Det var dog ikke så hårdt, han kunne slå det.

- Det var nok på 90 procent. Jeg tror dog ikke, jeg nogensinde har slået 100 procent. Jeg kunne se bolden indtil den landende, og jeg vidste, det var en god en. Selv om jeg ikke kunne se, hvor bolden endte med at ligge, vidste jeg, jeg havde en god linje fra tee, sagde Dustin Johnson.

Spanske Jon Rahm sluttede på andenpladsen i sin start på sin blot anden sæson på PGA Touren. Nøglen for ham er erfaring og læring.

- Hvis jeg fortsætter med at spille godt, fortsætter med at arbejde og lære ting om mig selv, så skal jeg bare fortsætte med at lave bedre scores uden mit A-game ligesom jeg gjorde i denne uge, sagde Jon Rahm efter finalerunden.

Link til resultatet
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer