Direktøren spiller med i Made in Denmark | Golf.dk
Den tidligere tour-spiller Thomas Nørret er til daglig direktør i Lyngbygaard, men i denne uge skal han koncentrere sig om at spille Made in Denmark i Silkeborg

Foto: Getty Images

Direktøren spiller med i Made in Denmark

27/08 - 2018 | Henrik Søe

Thomas Nørret har for længst lagt ambitionerne om en professionel karriere på hylden til fordel for direktørjobbet i Lyngbygaard Golf. Men det forhindrede ham ikke i at spille en så solid omgang fyraftensgolf Made in Denmark-kvalifikationen, at han nu er klar til tage kampen op med Thorbjørn Olesen, Martin Kaymer og Lee Westwood i Silkeborg.

- Det var ikke ligefrem noget, jeg havde forventet, siger Thomas Nørret om den invitation, han spillede sig til over de to dage i Made in Denmark Qualifier by EnergiMetropol Esbjerg.  

På kvalifikationens sidste dag gik Nørret en fantomrunde i 64 slag - en tangering af Thomas Bjørns banerekord. Og den runde var ikke resultatet af mange timers slid på træningsbanen. Snarere tværtimod.

- Det er bare blevet til nogle få runder, men jeg havde egentlig spillet fint i en periode uden at træne. Når man kommer tilbage i et miljø, som man har holdt ekstremt meget af i mange år, så spiller man indimellem ad h til og bliver frustreret, og andre gange finder man tilbage det til, som kroppen ved, at den skal. Det er en kombination af mange ting, der skal flaske sig, og det gjorde det så for mig i Esbjerg, Og det var megasjovt, siger Thomas Nørret om de to gyldne dage i det vestjyske, hvor tredjepladsen lige akkurat udmøntede sig i den sidste adgangsbillet til Made in Denmark.

Thomas Nørret ved godt, at presset på hans skuldre ikke var så stort, og at han kunne spille uden de store nerver. Alligevel var der kriller i maven, da tingene spidsede til.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke kunne mærke suset, da jeg begyndte at nærme mig. Jeg fulgte ikke med på leaderboards, men på de sidste par huller kunne jeg godt fornemme, at jeg var efterhånden ved at være i en position, hvor jeg havde en chance for at spille mig til en plads. Og der kunne jeg sagtens mærke adrenalinen, og det har netop været det, som jeg synes har været det fedeste ved at konkurrere. Det var megafedt at prøve igen, men samtidig var det selvfølgelig uden det store pres, for jeg havde aldrig været skuffet, hvis ikke det var lykkedes at få den plads, lyder det fra fyraftensproffen, som nu går ind til Made in Denmark med den samme indstilling.  

- Jeg deltager i en turnering om året, fordi jeg synes det er sjovt at komme ud og spille. Og det er også den tilgang, jeg tager med til Silkeborg. Jeg skal bare ud og nyde det i den uge, og så bliver det megasjovt at komme tilbage og møde folk, jeg kender fra branchen.

Og hvad nu, hvis det skulle blive til en topplacering? Skal Lyngbygaard så ud og se sig om efter en ny direktør?

- Det kommer ikke til at ændre noget som helst. Min kone har spurgt mig, hvad jeg vil gøre, hvis jeg vinder, men det kommer for det første ikke til at ske. Skulle det blive til noget stort, må jeg tage det til den tid, men jeg har ingen forventning om, at det skal ændre på noget som helst i forhold til min karriere. Min ambition er at få en sjov uge, og det tror jeg, at jeg får. Samtidig har jeg efterhånden fået opbygget et stort netværk i Aarhus-området, og der er mange, som er interesserede i at komme ud og følge mig, så på den måde bliver det også en god historie for klubben, og det er nok så vigtigt for mig, siger Thomas Nørret.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer