DGU's landstrænere kåret som Årets Pro | Golf.dk
Fra venstre ses Årets Elev Nicolaj Norman Hansen, repræsentant for Årets Pro Thomas Poulsen, formand Marcus Brown og Kenneth Bloch-Egendal fra Golf Plaisir

DGU's landstrænere kåret som Årets Pro

01/03 - 2019 | Pressemeddelelse

PGA har valgt at udnævne Dansk Golf Unions landstrænere til Årets Pro. Udnævnelsen sker med baggrund i det store arbejde, som dette team har lagt gennem årene.

Tidligere var der ofte dårlig kommunikation mellem landstrænere og hjemmetrænere. Det er ikke længere tilfældet. I dag arbejdes der meget mere sammen om at skabe fremtidens topspillere.

Landstrænerteamet har gennem en professionel struktur og et højt fagligt niveau, formået at skabe et fantastisk elitemiljø og nogle ekstraordinære resultater.

Senest i 2018, hvor Danmark vandt guld ved Eisenhower Trophy, to EM-medaljer for hold, et individuelt europamesterskab og det uofficielle VM for juniorer. Især det individuelle europamesterskab til Nicolai Højgaard og Eisenhower Trophy med holdet bestående af Nicolai Højgaard, Rasmus Højgaard og John Axelsen skabte overskrifter og masser af fortjent omtale.

Dansk Golf Unions landstræner team har formået at skabe et af de bedste elitemiljøer under Dansk Idrætsforbund og det er helt fortjent at deres arbejde er begyndt at høste respekt og anerkendelse i de danske medier.

Dansk Golf Unions Landstrænere er: Thomas Kiel Larsson, David Dickmeiss, Thomas Brønd Poulsen, Martin Raal Kold og Anders Danielsen.

Udover Årets Pro, har PGA også kåret Årets Elev, som er Nicolaj Norman Hansen. Den danske PGA træner uddannelse er blandt de allerbedste i verden. Det er derfor en stor ære at blive valgt til årets elev.

Nicolaj blev valgt til årets elev af lærerne på PGA uddannelsen. Nicolaj Norman Hansen er i lære på Great Northern. Han er tidligere Ecco Tour spiller, men har nu valgt at gå trænervejen.

Nicolaj Norman Hansen er blev valgt på grund af sin store tekniske viden, sin aktive rolle i klassen, hvor han gerne deler sin viden med andre og det faktum at han er en god kammerat der bidrager positivt til det sociale fællesskab. Nicolaj Norman Hansen modtog et rejsegavekort på 5000 kr. fra PGA´s rejseprtner Golf Plaisir.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer