DGU-hæder til fire ildsjæle | Golf.dk
Fra venstre er det Mogens Vinther, Martin Nilsson, Poul Erik Jensen og John Munthe.

Foto: Jesper Jürgensen

DGU-hæder til fire ildsjæle

16/03 - 2018 | Claus Rødgaard Thomsen

Under Dansk Golf Unions temamøde i Korsør fredag aften blev der uddelt hæder til fire personer, der har viet en anseelig del af deres liv til golfsporten.

De fire er Poul Erik Jensen fra Dansk Golfhistorisk Selskab, John Munthe fra Regionsgolf, Mogens Vinther tidligere formand for amatør- og ordensudvalget og Martin Nilsson, der er netop afgået formand for Danish Greenkeeper Association.
- Det er din fortjeneste, at en lang række unikke og kostbare genstande har fundet vej til netop Dansk Golfmuseum, sagde Helle Christensen fra DGU’s bestyrelse blandt andet i sin tale til Poul Erik Jensen.

Bestyrelsesmedlem Tuula Undall overrakte sølvnålen til Mogens Vinther Mogens Vinther har gennem mere end 20 år været en del af amatør- og ordensudvalget.

- Mogens, du har altid ydet en dedikeret indsats. Du har altid behandlet sager i amatør- og ordensudvalget med golfens interesse for øje, sagde Tuula Undall blandt andet.

Karin Thøgersen overrakte nålen til John Munthe, hvis indsats gennem mange år, hun kaldte “fantastisk”.

- John Munthe har med flid og humor udviklet Regionsgolf til gavn for rigtig mange danske golfspillere. Det er hans ukuelige drive og passion for golfsporten, som skinner tydeligt igennem i hans arbejde for regionsgolf, sagde Karin Thøgersen fra DGU’s bestyrelse.

Endeligt overrakte et fjerde DGU-bestyrelsesmedlem, Uffe Steffensen, en sølvnål til Martin Nilsson der har været formand for Danish Greenkeeper Association i otte år.

Uffe Steffensen indledte med at sige, at Martin Nilsson er en person med kant, som flere gange har udfordret Dansk Golf Union. Men han roste ham for hans uomtvistelige engagement og viden.

- Du har medvirket til dannelsen af golfens grønne profil. Du har ydet et stort bidrag til fremme af greenkeeping i Danmark, lød det fra Uffe Steffensen.

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer