Det regnede væk for LPGA-trio | Golf.dk
Kingsmill Resort i Williamsburg, Virginia udfordrede verdenstoppen på LPGA på en uheldig måde i denne uge

Foto: Getty Images

Det regnede væk for LPGA-trio

20/05 - 2018 | Martin Rahbech

Der var voldsom regn både fredag og lørdag over Kingsmill Resort, og det har udfordret spillet ved Kingsmill Championship markant. 

Lørdag middag suspenderede man spillet for dagen, så anden runde blev startet op søndag morgen 7.30 uden regn over Williamsburg, Virginia.

Men den store udfordring betyder, at turneringen skæres ned til 54 huller.

Det kommer dog ikke til at betyder noget for den danske trio.De nåede at spille deres anden runde færdige lørdag og de missede alle cuttet.

Nicole Broch Larsen er på 90. pladsen i +1, Nanna Koerstz Madsen er på 114. pladsen i +4 og Emily Pedersen på 119. pladsen i +5. Placeringerne kan dog ændre sig lidt med 10 spillere i aktion på anden runde, men cuttet er p.t. i -1.

I toppen er In Gee Chun i -11 foran Austin Ernst og Nasa Hataoka -10. Forfølgende kommer i -9, -8 og -7, så en god finalerunde i tørvejr kan gøre det store forskel.

Tørvejret er også håbet på Travis Pointe Country Club i Michigan. Her spilles i den kommende uge LPGA Volvik Championship. Nicole Broch Larsen, Nanna Koerstz Madsen og Emily Pedersen er alle til start. 

Link til lederboardet ved Kingsmill Championship

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer