Det kan blive den mest danskerfattige MiD-weekend nogensinde | Golf.dk
Lasse Jensen og Jeppe Huldahl er to af de danskere, som lige nu er uden for cutgrænsen og har brug for en god runde fredag eftermiddag.

Foto: Jens Morten

Det kan blive den mest danskerfattige MiD-weekend nogensinde

24/05 - 2019 | Claus Rødgaard Thomsen

Vi møder Joachim B. Hansen, da vi traver mod banen fredag morgen.

Den danske spiller er ude at gå med sin kæreste og søn. Vi hilser kort, og han siger “jeg håber det”, når vi spørger, om han er skarp i dag.

De fleste danske golffans håber i dag. Lige nu ser det ud til, at Made in Denmark 2019 kan blive den udgave, hvor færrest danske spillere klarer cuttet.

Mens disse ord tastes, er Mathias Gladbjerg stadig bedste dansker i -2. Jeff Winther er i gang med et modigt comeback under blæsende forhold og har bragt sin en enkelt under par efter en skidt runde torsdag.

Martin Leth Simonsen og Lucas Bjerregaard er ikke på banen endnu, men deres score i 71 slag fra i går sikrer dem lige nøjagtig en plads inden for cutgrænsen. De ligger side om side med Morten Ørum Madsen, som ser ud til at have gang i en brugbar runde.

Status er altså fem danskere med adgang til finalerunden. Det fluktuerer naturligvis flere gange i timen, men i alle de hidtidige udgaver af turneringen er der mindst otte danskere, der har klaret cuttet.

Der skal altså noget til de næste timer.

Thorbjørn Olesen oplevede klokken lidt i 11 noget af et deja vu, da han for anden dag i træk spolerede en fin start med en lost ball og efterfølgende triple bogey på hul 18.

Kort efter lavede den danske stjerne dog en birdie på hul 1, og han er nu i gang med for-ni og er et enkelt slag fra cutgrænsen.

Link til stillingen

 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer