Det kører for Kjeldsen | Golf.dk

Det kører for Kjeldsen

12/10 - 2015 | Claes Meldal

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.
 
1. Søren Kjeldsen
Sidste uge: 2
Seneste resultat: Nr. 2 i British Masters (European Tour)
Søren Kjeldsen var igen flyvende, da han var tæt på sejren i British Masters takket være sit sædvanlige bundsolide spil. I de seneste fem måneder har han syv top 10-placeringer, deriblandt en sejr og tre andenpladser. Danmarks p.t. stærkeste herrespiller rykkede ind i top 50 i verden og i top 10 på Race to Dubai.
 
2. Nanna Koerstz Madsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 4 i Xiamen International Ladies Open (Ladies European Tour)
Det er ved at blive en god vane, at de danske damer er med i forreste geled på Ladies European Tour. I sidste uge var det årets sandsynlige rookie 2015, Nanna Koerstz Madsen, der stak næsen frem. Smørum-profilen leverede en god weekendslutspurt og snuppede 4. pladsen, hvilket var nok til at sende hende ind i top 10 på Order of Merit. Hvilken debutsæson.
 
3. Nicole Broch Larsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 10 i Xiamen International Ladies Open (Ladies European Tour)
Nicole Broch Larsen udnyttede sit høje bundniveau til at sikre sig endnu et godt resultat på Ladies European Tour. Søndagens finalerunde i 69 slag gav den langtslående Hillerød-spiller et avancement på otte pladser frem til 10. pladsen, hvilket er ved at blive hverdagskost for talentfulde Broch Larsen.
 
4. Mark Haastrup
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 1 i Tourfinal Vellinge Open (Nordea Tour)
Mark Haastrup behøvede ikke mere end én superrunde til at trække fra feltet i Nordic Golf League-finalen. Den faldt i 2. runde, hvor den tidligere European Tour-spiller kun brugte 65 slag på at komme rundt. Og med en afsluttende 71’er hev Haastrup sejren hjem med tre slag ned til den nærmeste forfølger.
 
5. Oliver Suhr
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 12 på Tourskolen, First Qualifying Stage, Bogogno (European Tour)
Oliver Suhr efterlod absolut ingen tvivl om, at han skulle videre til næste fase af Tourskolen. Nordsjællænderen lagde ud med tre meget stabile runder i 70, 72 og 71 slag på den udfordrende Bogogno-bane, før han satte trumf på med en 67’er i fjerde og sidste runde. Nu venter næste trin i Tourskolens tretrinsraket.
 
Boblere
Joachim B. Hansen (nr. 18 i Volopa Irish Challenge (Challenge Tour)

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer