Det irriterer os på golfbanen | Golf.dk
Dyret på billedet giver en idé om, hvad der irriterer de danske golfspillere mest.

Foto: Getty Images

Det irriterer os på golfbanen

19/03 - 2019 | Henrik Søe

Hvad irriterer os på golfbanen?

Det blev vi klogere på, da vi i den store spørgeskemaundersøgelse på Golf.dk i januar spurgte læserne om, hvad der irriterer dem på golfbanen. Over 1.600 golfspillere valgte at tage del i undersøgelsen, og vinderen af irritationsmoment nr. 1 kan nok ikke komme bag på mange.

Langsomt spil er den absolut største kilde til irritation på golfbanen, hvilket understreges af, at hele 45 procent angav sløvt spil som yndlingsaversionen. Hvad de danske golfspillere ellers oplever som problemer, kan du læse om i årets første nummer af Dansk Golf, der udkommer i morgen og torsdag.

Her kan du også læse om, hvem, der har sværest ved at styre temperamentet - og hvad vi gør, når vi for alvor bliver sure. Vi kan afsløre, at 85 procent har prøvet at råbe ad sig selv, mens cirka hver femte har slået køllerne i jorden i arrigskab. Seks procent af golfspillerne angiver, at de har været så forbandede, at de har råbt ad andre eller set sig nødsaget til at forlade runden før tid.

Og apropos dårlige golfrunder kan du også se frem til at læse om den nye uofficielle skammegrænse. Kun 1 procent af læserne mente gudskelov, at den lå på 36 procent - og vi kan godt afsløre, at vi skal lidt længere ned.  

Du kan læse meget mere om de danske golfspilleres vaner og holdninger i Dansk Golf 1, der kommer på gaden 20.-21. marts.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer