Det bli'r i familien | Golf.dk
Moriya Jutanugarn ligger til at arve sejren i Ladies Scottish Open efter sin søster.

Foto: Getty Images

Det bli'r i familien

10/08 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

I ugerne op til Aberdeen Standard Investments Ladies Scottish Open blev der spillet majors i Frankrig og England, og Moriya Jutanugarn kom fra de opgaver med en sjetteplads og en 11. plads. Derfor kommer det ikke som nogen stor overraskelse, at den 25-årige fra Thailand igen er velspillende på The Renaissance Club.

Efter tre runder ligger den mindre kendte af søstrene Jutanugarn til at vinde for andet år i træk på LPGA Touren og for anden gang i karrieren. Lørdag gik hun banen i 67 slag og nåede derved alene i front i -16. 

- Det var bare endnu en ret solid dag, hvor jeg lavede et par bogeys. Bare prøve at komme ind-og-i, og jeg havde også mange gode chancer for birdie, sagde Jutanugarn efter runden.

Hun har et slag ned til sydkoreanerne Jeongeun Lee6 og Mi Jung Hur. Søster og forsvarende mester, Ariya Jutanugarn, er heller ikke uden chancer for at blande sig i kampen om sejren. Hun har del i femtepladsen i -10, hvor man blandt andre også finder Skotlands egen Carly Booth.

Der er også chancer for at se et dansk topresultat i Skotland. Nanna Koerstz Madsen lavede tre birdies i træk fra 14. hul, og det hjalp hende til at matche den førende spillers score i 67 slag, -4.

Med den rykkede den 24-årige dansker frem til 18. pladsen i -7, og derfra er der kun to slag op til top-10.

Koerstz Madsen har en 11. plads som sit bedste resultat på LPGA i 2019. Hun er ikke sluttet i top-10 siden tidligt i 2017.

Trods en runde med hele seks birdies var Emily Pedersen to slag over par på tredje runde. Hun er nummer 63 i +2 inden de afgørende 18 huller.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer