- Det bedste jeg nogensinde har puttet | Golf.dk
Lucas Bjerregaard var skarp som aldrig før med sin putter i lørdagens tredje runde på Sawgrass.

- Det bedste jeg nogensinde har puttet

16/03 - 2019 | Henrik Søe

Lucas Bjerregaard fortsætter de gode takter på amerikansk græs og kom for tredje dag i træk rundt i 70 slag (-2) på TPC Sawgrass. Takket være en brandvarm putter går danskeren nu ind til finalerunden i Players Championship med gode muligheder for at skabe endnu et topresultat i USA. 

Bjerregaard indtager 24. pladsen i det stjernespækkede felt, og selv om lørdagens score var identisk med de to første runder, var det alligevel en anden fornemmelse Lucas Bjerregaard stod med bagefter.  

- Det var en lidt anden -2 i dag. De to første dage drivede jeg bolden rigtig godt, men i dag slog jeg den alle de forkerte steder hen og havde nogle svære op og i. Til gengæld puttede jeg virkelig godt i dag, og de første 11 huller er nok det bedste, jeg nogensinde har puttet. Jeg følte, at jeg kæmpede lidt hele vejen med driveren, og det kunne have været meget værre i dag. Men dejligt at se fremgang med putteren, og hvis jeg kan få det hele til at fungere i morgen, ser det godt ud, lød det fra Lucas Bjerregaard til Golftv’s udsendte reporter efter sin runde ,som indeholdt tre birdies, tre bogeys og en eagle på 11. hul.  

Europa har ikke den bedste statistik i den amerikanske flagskibsturnering med blot fire sejre siden turneringens start i 1974. Og selv om alt kan ske på Sawgrass, må der være begrundet håb om, at de fire bliver til fem. Rory McIlroy og Tommy Fleetwood delte føringen inden lørdagens runde, men de to briter blev indhentet og overhalet af deres spanske Ryder Cup-kollega Jon Rahm, der leverede en fornem lørdagsrunde i 64 slag (-8) og nu går ud til finalerunden et slag foran McIlroy og Fleetwood og med tre slag ned til den tidligere mester Jason Day.

Thorbjørn Olesen startede dagen et enkelt slag foran Bjerregaard, men i modsætning til landsmanden løb han lørdag ind i en decideret offday på greens. Putteren svigtede ham gang på gang, og det blev ikke til en eneste birdie for den danske Ryder Cup-spiller, som til gengæld indkasserede fire bogeys på vejen mod sin runde i 76 slag. Det sendte ham 42 pladser ned ad leaderboardet til en 62. plads.

Og Tiger Woods? Han gik en runde i par og ligger nr. 43, 12 slag efter Jon Rahm. Til gengæld kunne Woods glæde sig over revanche på det berømte 17. hul. Efter to bolde i vandet og en grim 7’er fredag, hakkede Woods lørdag fem slag af den score - med en birdie.

Link til stillingen

User Comments:

  • Måske den grimmeste NIKE trøje ....... nogensinde !!!!!

    17/03 - 2019 | Jan Pedersen

    Hva skete der egentlig med Tommy Fleetwoods valg af NIKE trøje til 3. runde ? Den historie overskyggede da med længder alle andre ............ den lignede seriøst noget han havde købt på et loppemarked i 80’erne

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer