Der er tænkt på det hele i Nikons nyeste afstandsmåler | Golf.dk
Nikon Coolshot Pro Stabilized kan anvendes i temperaturer mellem -10 og 50 graders varme.

Foto: Nikon

Der er tænkt på det hele i Nikons nyeste afstandsmåler

15/05 - 2018 | Pressemeddelelse

Indtil nu har laserafstandsmålere været inddelt i to kategorier; tilladte til turneringsbrug og ikke tilladte, men med Coolshot Pro Stabilized visker Nikon grænsen ud.

Den nyeste topmodel kan skifte mellem blot at måle afstande til også at medregne højdeforkelle.  Det er en funktion, som ikke er tilladt i turneringer, men når kikkerten inkluderer højde i beregningerne, lyser en grøn lampe, og da det derved er til at se, om funktionen er i brug, kan man alligevel benytte Coolshot Pro Stabilized i tællende turneringer.

Det er den vigtigste feature i Coolshot Pro Stabilized, men det er langt fra den eneste. Kikkerten har vibrationsstabilisering og kan måle afstande mellem syv en halv og 1.090 meter med præcision ned til en halv meter.

Responstiden er reduceret til 0,3 sekunder, og lysstyrken justeres automatisk i forhold til omgivelserne. Desuden er kikkerten vandtæt, dugfri og mere kompakt end forgængeren, Coolshot 80. 

Locked On-teknologien giver en tydelig indikation af, at afstanden til det nærmeste mål angives. Det fjerner risikoen for at måle til for eksempel træer på linjen bag flaget. 

Derudover har Coolshot Pro Stabilized seks gange zoom, et bredt synsfelt og et design med lang øjeafstand, der gør den nem at betjene for spillere med briller. 

Den vejledende pris er 4.299 kroner.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer