Den unge karrieres laveste åbningsrunde | Golf.dk
Amy Olson nyder omgivelserne på Tiburón Golf Club i Florida med CME Group Tour Championship

Foto: Getty Images

Den unge karrieres laveste åbningsrunde

16/11 - 2018 | Martin Rahbech

Det er nye tider med nye vindere på LPGA. Da Gaby Lopez fra Mexico vandt Blue Bay LPGA var hun den tiende spiller i denne sæson, der vandt for første gang.

Nu er sæsonfinalen i gang på Tiburón Golf Club i Florida med CME Group Tour Championship. Der er lang vej igen, men den 26-årige amerikaner Amy Olsen er åbnet flot mod at blive den 11. førstegangsvinder.

Hun åbnede med en stærk, bogeyfri runde i  63 slag (-9). Det er ét slag foran Nasa Hataoka og Brittany Lincicome. Japanske Hatoka er en af de 10 førstegangsvindere i 2018.

- Det er bare sjovt at spille godt. Jeg rullede bolden rigtig godt. Greens er helt klare, og hvis du rammer linjen holde det bare linjen. Så jeg læste puttene rigtig godt og ramte, hvor jeg ville, sagde en tilfreds Amy Olsen efter runden.

Hun havde en hård erfaring tidligere på sæsonen ved majorturneringen Evian Championship. Hun sluttede en fornem turnering med en dobbeltbogey og sluttede på en efter omstændighederne skuffende andenplads.

Hun slog efter den fine start på turneringen fast, at hun ikke har nogle dårlige minder fra turneringen, da hun spiller sæsonfinalen på LPGA for første gang.


Link til stilingen

Link til 2018 Rolex First-Time Winners

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer