Den grønne jakke rykker i Players | Golf.dk
Lørdag bar Sergio Garcia samme farver som søndag i The Masters, og spillet var næsten ligeså fortrinligt.

Foto: Getty Images

Den grønne jakke rykker i Players

14/05 - 2017 | Mikkel Ring Christensen

Der er gået over en måned siden Sergio Garcias primalskrig rungede ud over Augusta Nationals 18. green, da han i sit 74. forsøg vandt karrierens første major. Siden da har den 37-årige spanier haft travlt med at vise sin grønne jakke frem verden over, og derfor har det ikke været en ideel forberedelse til ugens The Players. 

Det var til at se på første runde, hvor især putteren skabte problemer. Der blev dog vendt rundt på tingene med en hole-in-one på det berygtede hul 17. Fredag kom Garcia rundt i 71 slag, og på tredje runde satte han for alvor sit angreb ind.

På første hul bombede Garcia sit drive mere end 300 meter ud i fairway, men selv med en wedge i hånden endte han med en bogey. Det slog ikke årets første majorvinder ud af kurs, og halvvejs gennem runden var han to under par.

Bagni både startede og sluttede med bogey, men ind imellem faldt der tre birdies og en eagle i hul. Mesteren fra 2008 kunne skrive under på 67 slag, lørdagens næstbedste runde, og den gav et hop frem til en delt syvendeplads i -5.

Derfra er der fire slag til toppen. Der fik Kyle Stanley selskab af J.B. Holmes i -9. De brugte henholdsvis 72 og 69 slag på den nyrenoverede Stadium Course. 

- Det hele hele har været så overvældende, og det var vigtigt at klare cuttet i går. Jeg var en smule forsigtig de første to dage, men selvom det var meget sværere med vinden i dag var jeg i stand til at slå nogle rigtig, rigtig gode slag, og det gjorde det muligt at slå nogle glimrende putts, og det banede vejen for en rigtig god runde fem under par, sagde Garcia efter dagens arbejde

Louis Oosthuizen brugte 73 slag på sin tredje runde, men sydafrikaneren har alligevel kun et enkelt slag op til førstepladsen inden de afgørende 18 huller.

Link til leaderboardet.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer