Den danske duo i fremgang i Mexico | Golf.dk
Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen havde begge fine runder i Mexico

Den danske duo i fremgang i Mexico

04/03 - 2017 | Martin Rahbech

Med én runde tilbage er der gode muligheder i Mexico for stærke danske resultater ved WGC – Mexico Championship. Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen har været fanget i den nedre halvdel, men de rykkede begge fremad i stillingen lørdag.

Søren Kjeldsen spillede for anden runde i træk i par, og han sikrede sig sin par, da han holede sit birdieputt fra seks meter på niende hul, som han spillede som sit sidste.
Forinden havde han på banens fjerde hul, som også er et par-4 hul, også holet sit birdieputt fra godt fire meter.

De to bogeys kom på banens første og tredje hul, hvor han begge steder er noteret for at være havnet i roughen efter sine teeslag, men det ændrede ikke på Kjeldsens tanker om sin runde.

- Jeg spillede godt i dag. Der var kun to slag, jeg ikke betragtede som gode. Jeg havde mere kontrol i dag, sagde en tilfreds Søren Kjeldsen til Viasat Golf.

Kjeldsen rykkede med sin runde i par lidt frem til en foreløbig 53. plads.

Thorbjørn Olesen spillede sin bedste runde i turneringen, da han spillede banen i 68 slag (-3). På sit sidste hul havde han en fik birdiemulighed, men han toputtede for par til sin fine runde, der sendte ham frem fra 72. pladsen til en foreløbig 57. plads. 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer