Debutanten Rahm har kig på Masters-top | Golf.dk
Jon Rahm har en tro på, han kan spille med om sejren på Augusta National, og den tro er første skridt mod at gøre det.

Foto: Getty Images

Debutanten Rahm har kig på Masters-top

04/04 - 2017 | Martin Rahbech

Det var en barsk træningsdag på Augusta mandag. Voldsom regn, torden og et tornadovarsel tvang to gange træningen på pause, og 14.30 blev det lukket ned for dagen.

Men der var både lunt og tørvejr i media centret, og her mødte Jon Rahm op.

I stedet for en friuge efter sin flotte finaleplads ved WGV-Dell Technologies Match Play valgte han at spille Shell Houston Open, hvor han sluttede på 10. pladsen.
Mandag var han altså på Augusta for at se nærmere på tingene inden har får sin debut ved Masters.

Men selv om han er debutant ved Masters, så er han en af de spillere, der skal holdes et vågent øje med.

- Det er klart, jeg er ekstremt beæret over at være her. Der er ikke mange steder i verden, hvor golf er respekteret den måde, som det er her. Og det er virkeligt for folk som mig, der lige er blevet professionel, og jeg har set mange store steder, men det bliver ikke meget bedre end dette, sagde Jon Rahm i media centret.

Hvordan debuten så vil gå er naturligvis det store spørgsmål.

- Hvis jeg ikke troede på, at jeg kunne vinde, så ville jeg ikke være her. På Torrey Pines (ved Farmers Insurance Open red.) vinder rookies normalt første gang, og jeg var i stand til at gøre det. Det her er selvfølgelig anderledes. Det er en major, og det er min første gang på Augusta. Det er meget, meget imponerende. Jeg kommer til at tee op med en tro på, at jeg kan vinde eller kæmpe for at vinde, og det vil jeg måske gøre, og måske vil jeg ikke gøre det, men det er sådan jeg gør det, fordi jeg vi vinde, og fordi jeg tror på det, sagde Jon Rahm.

Senere tirsdag bliver starttiderne og grupperne til de første runde offentliggjort.

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer