De store profiler gjorde en forskel for Furesø  | Golf.dk
Mathias Lorentzen fra Smørum tog kampen op mod Anders Hansen og vandt i foursome, men tabte i single i matchen mod Furesø

Foto: Jesper Vinzents

De store profiler gjorde en forskel for Furesø 

12/08 - 2017 | Martin Rahbech

Der var noget særligt for golfpublikummet i Furesø i dag. Der var hjemmekamp i Santander Divisionen mod Smørum, og både Anders Hansen og Andreas Hartø var på banen for hjemmeholdet.

De var dog begge med til at tabe deres foursomes, men i singlerne var de med til at rykke 1-5 til sejr 11-7.

Anders Hansen spillede sin single mod talentfulde Mathias Lorentzen, der var med til at vinde foursome med Nicolai Oxebølll over Anders Hansen og Christian Skjøth. Med trods en fin singleindsats fra Lorentzen vandt Anders Hansen 4&2.

Andreas Hartø vandt sin single 3&1 over Mathias Hansen.

Det er en interessant situation i østkredsen. Søllerød og Kokkedal ligger med seks point, mens Smørum og Furesø og Smørum har fire point.

Kokkedal vandt lørdag 10-8 over Søllerød lørdag, men alt er altså i spil søndag.

Programmet er Søllerød – Furesø og Smørum – Kokkedal.

I vestkredsen venter der et brag af en match i Aalborg, for Holstebro kommer på besøg, og de skal fordel nedrykningen mellem sig.

Aalborg vandt 11-7 over Gyttegård på hjemmebane, og Holstebro vandt 10-8 over Brønderslev. 

Holstebro skulle jo vinde for et undgå en mulig nedrykning, men klubbens pro’er Daniel Løkke og Nicolai Kristensen gjorde en forskel med sejre i single i den tætte match.

I stillingen er Brønderslev helt klar til finalespillet med otte point. Gyttegård følger med fem point, men deres plads i finalespillet skal de kæmpe for. Aalborg er nemlig på tredjepladsen med tre point, og de kan efter søndagens møde med Holstebro enten være i finalespillet eller i 1. division.
 

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer