Danskerne stuvet sammen på syvendepladsen | Golf.dk
Morten Ørum Madsen ligger til at hente sit første top-10 resultat på Nordic League i tre måneder.

Foto: Getty Images

Danskerne stuvet sammen på syvendepladsen

16/08 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Tre danskere ligger i top-10 på Nordic League, og det er præcis de samme tre, som er i top-10 inden finalerunden ved Åhus KGK Pro-Am.

Gennem sæsonen har Niklas Nørgaard Møller leveret det ene topresultat efter det andet, og det har bragt ham frem på andenpladsen på Nordic League. Lørdag venter der en ny kamp om topplaceringerne, for efter runder i 71 og 68 slag på Kristianstads Golfklubb i Åhus ligger han på syvendepladsen i -1.

Der finder man også nummer syv og ni på Nordic League, Nicolai Kristensen og Morten Ørum Madsen, som var rundt i henholdsvis 67 og 69 slag fredag.

Kun top-5 på Nordic League modtager kategori til challengetouren 2020, og under lørdagens afgørelse får Kristensen og Madsen mulighed for at rykke nærmere det gode selskab. 

Der skal spil af en hel særlig karat til, hvis en af de tre danskere skal løbe med sejren, for foran sig har de en stribe svenskere, og især Jesper Kennegård gør det til en vanskelig opgave.

Han er rykket alene i front i -7 og fører med to slag ned til Gustav Adell og med seks slag ned til de tre danskere. 

Samlet klarede ni danskere ud af 17 cuttet i +6.

Jacob Kollerup er nummer 15 i +2, et slag foran Oliver Percy-Smith på 25. pladsen.

Victor Østerby er nummer 29 i +4, Morten Toft Hansen nummer 36 i +5, og på cutgrænsen finder man Mathias Gladbjerg og Andreas Lunding.

Link til stillingen

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer