Danskerne sniger sig med til weekenden | Golf.dk
Joachim B. Hansen har klaret otte ud af 10 cuts, siden sin han rykkede op på europatouren.

Foto: Getty Images

Danskerne sniger sig med til weekenden

29/03 - 2019 | Mikkel Ring Christensen

Ligesom på førstedagen af Hero Indian Open blev der fredag produceret masser af eagles på DLF Golf & Country Club. Tre af dem kom på par fire huller, og to på par tre. Daniel Nisbet, Joachim B. Hansens spilllemakker, lavede hole-in-one på det 203 meter lange hul tre, og på femte hull slog Om Prakash Chouhan bolden i hul i første slag fra 174 meter.

Nok er Gary Players bane nær New Delhi sårbar overfor kvalitetsgolf, men til gengæld er straffen for løse slag hård som stål.

Det fik danskerne at føle. Søren Kjeldsen, som var på førstepladsen efter 17 huller torsdag, måtte kæmpe blot for at klare sig med til weekenden.

Den 43-årige med fire sejre på europatouren startede dagen med en birdie, men efter en doublebogey på dagens femte hul var han over par for runden. Det fik han aldrig rettet op på, og med en bogey på sit 16. hul var han tre over for dagen, to over samlet og nede på cutgrænsen.

Kjeldsen formåede at lave par på sine to sidste huller og klarede sig med til weekenden på en delt 61. plads. Det er hans første weekenddeltagelse siden Abu Dhabi midt i januar.

Joachim B. Hansen lagde stærkt ud fredag med tre birdies i løbet af de første ni huller, men han faldt ned på siden af Kjeldsen med to doublebogeys i træk på 13. og 14. hul. Den 28-årige fra Hillerød fik dog stoppet blødningen, og med en birdie på 17. lagde han afstand til cutgrænsen. 

Hansen kom rundt i par og er samlet på en delt 53. plads i +1.

Derfra er der 11 slag op til den tidligere vinder af Made in Denmark Julian Suri på førstepladsen. Den 27-årige amerikaner er af indisk afstamning og han går ind til weekenden med alle muligheder for at vinde i det folkerige land, hvor han stadig har nær familie.

Suri var +1 for runden og uden birdies efter ni huller, men derfra satte han turboen til. Selv med en bogey kom han hjem i 30 slag. Det gav en 67'er for anden dag i træk. Med en samlet score i -10 fører Suri med to slag ned til George Coetzee og 49-årige Robert Karlsson.

Sidste uges vinder, Scottt Hend, er igen på lur. Australieren har del i fjerdepladsen i -7 efter en arbejdsdag i 68 slag.

Link til stillingen    

Deltag i debatten
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer